2777
2789
سلام عزیزم من الان تاپیک شمارو درباره آندومتروز خوندم من مجردم و پزشکم دکتر سعادت رو معرفی کردن برا ...

سلام عزیزم 

اون زمان دکتر سعادت وقت دو ماهه برای من دادن منم عجله داشتم دکترم دو نفر رو معرفی کرده بودن یکیشون دکتر سعادت بودن و دکتر ربانی در نهایت من رفتم پیش دکتر ربانی  

ایشون خانم ولی در کل حس جالبی نبود درد داشت و اذیت شدم که خب طبیعیه قبلش هم بهتون میگن که شیاف بیزاکودیل  و پماد زایلاپی استفاده کنین 

امیدوارم مشکلتون زود حل شه و جدی نباشه 🍃💚

چون دکترم شماره ایشونو داد بعدشم میگن تو سونو رکتال هیچ قسمتی از بدن مشخص نمیشه از سونو عادی هم پوشی ...

سلام عزیزم شما سونوی رکتال انجام دادی؟

دکتر سعادت چطور بودن؟

درد و اذیتش چجوریه؟

من مجردم و بدنم حساسه اصلا دوست ندارم انجام بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم شما سونوی رکتال انجام دادی؟ دکتر سعادت چطور بودن؟ درد و اذیتش چجوریه؟ من مجردم و بدنم ...

سلام عزیزم من پیش دکتر سعادت نرفتم پیش دکتر لیلا ربانی رفتم مطبش تو فلسطینه 

درد داشت با این که پماد بی حسی زده بودم ولی خب باید این سونو رو حتما انجام بدی تا متوجه بشی بیماریت چقدر پیشرفت کرده

ممنون که جواب دادی ولی دکتر سعادت برای دوماه بعد نوبت میده. دکتر خوب دیگه میشناسی معرفی کنی؟ نمیتونم ...

بیشتر دکترا خودشون معرفی میکنن چون فقط با همون دکتر همکاری میکنن 

دکتر من سعادت و لیلا ربانی رو بهم معرفی کرد 

من پیش ربانی رفتم چون سعادت خیلی دیر وقت میداد

رکتال دکتر مردجلف و جفنگ بازی تونو بذارید کنار

شما مریضی چیزی هستی ( انحرافی چیزی داری! ) عقب ماندگی و تعصب بیجاتون رو بذارید کنار ، همه رو با افکار منحرف و تعصبات بیجاتون بیزار کردید 

اگه دوست داشتین به کانال شخصی من که توش از خودم و چیزایی که دوست دارم پست میذارم وارد بشین.       https://t.me/earndolareasy

شما مریضی چیزی هستی ( انحرافی چیزی داری! ) عقب ماندگی و تعصب بیجاتون رو بذارید کنار ، همه رو با افکا ...

شما مریض جنسی چیزی هستی?

شما فضولی چیزی هستی?

شما جلومونده و چیزی هستی?

این افکار جنسی و مسخرتون رو بذارید کنار  

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌