2777
2789

سلام خانوما مامانم بخاطر فوت کردن سه تا داداش جوونش و کلی مشکلات زندگی و غم و غصه 

صورتش خیلی چروک شده 😔😢

اگه کسی برای ازبین بردن چروک بجز بوتاکس. کرمی چیزی میشناسه لطفا معرفی کنه میخوام براش بخرم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

اگه کسی از محصولی  استفاده کرده و نتیجه شو دیده لطفا به منم بگه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از کرم دست ساز استفاده میکنم اگه اصفهانی باشی خوبه

اصفهانی نیستم من شهریارم 

کرم دست ساز چجوریه

اصفهانی نیستم من شهریارم  کرم دست ساز چجوریه

نمیدونم جاریم تو کار کرم درست کردنه ــگفتم اگه اصفهانی ازش بخریـــ

کرماش خوبه

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار