البته اوایل ازدواجمون این شکلی نبودا دهن ب دهن میشدیم و خیلی بد طور اما بعد چند سال دیگه اخلاق مسخرم دستش اومده میدونه که من دادی و جیغ جیغوام و همون لحظم . دو دیقه دیگه ارومم . واسه همین چیزی نمیگه . چون اونم بخواد مث من داد بزنه من سگ تر میشم همه چی و میشگونم😅
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
🤣🤣🤣 مثل ننش سیاست داره دیگه بزرگ شدیم باهم بیشتر از ننش پیش من بوده🤣
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
از من بعید نیست چند بار خودمو نیشگون گرفتم امشب گفتم زنگ نمیزنی اومد هم نمیدویی کت شو بگیری بعد بگی بیا کارت دارم فیلم هندی بازی کنی تو اتاق حرفامونو من و خودم زدیم باهمیم😂
قشنگ نفس هاش صدا دار میشه یهو دادمیزنه انقد عصبی میشه اما کتک وفحش ن
بعد پنج دیقه پشیمون میشه
منم سه روز سرسنگین میشم دیوونه میشه هی نازمیکشه ک باش اشتباه کردم
تو نهایت آرزوها و حاصل عبادات منی عشقم،چ خوبه ک یکیو داشته باشی جای همه ی کسایی ک حسودیتومیکنن دوست ندارن عاشقانه وار دوست داشته باشه اندازه همه ی قطره های بارون دوست دارم تنهاکسم همه کسم، خیلی کم مونده بهم برسیم بعد دوسال ونیم،انشالله روزی بیام بنویسم بهم رسیدیم،راستی کاربر قدیمیم خودم خودمو ترکوندم ب بدبختی باز عضوشدم:)یه هفته دیگه عقدمهههه وایییی خدایا شکرت