سرما خوردم بعد ۳ روز خوب شدم بچه م از من گرف تب شدید داشت بردم بیمارستان گف دارو مینویسم با شیاف اگ میتونی حواست باشه ببرش خونه اگ ن بستری کن ک گفتم میبرم خونه ۴ تا شربت دو مدل شیاف استامینفون و دیکلوفناک....الان خوبه اما اب ریزش شدید آ دم به دیقه .....شربتاشم خوبه ۴ تاش اما میوه ایه ....حالا چ کنم اب ریزش امونمون رو بریده ......قرص انتی هیستامین دارم اما نمیخوره حل کردم تو اب نخورد....کمککککک
البته زنان زایمان نه اطفال❤😊(همینطوری گفتم پعمولا تو تامیک های این مدلی میگم😂😂)
حمله حمله تیم شیران پرسپولیس ایران از دل از جانیارب هرچی صلاحه واسم رقم بزن💛واس خوشبختیم صلوات میفرستی💙دلم بعد از تماشای چشمای تو یه حسی مثل پر گرفتن گرفت💜ببین واس اینک تو با منی چجوری خداروشکر میکنم💚سلامتی روزی که بیان وسط قر بدین و واسم بخونین امشب تمومعاشقابامامیخونن یکصدا میگن تویی عاشق ترین عروس دنیا😍💜💛
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلنم غلط نیست.ابریزش بینی واسه بچه زیر دوماه خطرناکه واینکه بیشتر ده روز طول بکشه..اگر بخاطر سرماخوردگی باشه باعث میشه ترشحات از بینی سینوس ومغز خارج بشه وتنها ضررش خشک شدن وسوزش پوست دور بینی ودهنه.