2777
2789
عنوان

چشمم داره میترکه

104 بازدید | 15 پست

چند روز درسال سنگین شده خصوصا دیشب که دیگه علاوه بر کلاس های دانشگاه بیرون هم داشتم اولش چشمام بنفش شد زیرش بعدش خوابیدم صبحش که بیدار شدم چشم راستم دقیقا زیرش یعنی وسط مژه هام باد کرده بود و ای قرمز تر میشه چیکار کنم نوبت دکتر گرفتم فردا میرم الان چیکار کنم کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای منم چند وقت پیش یه ■ لکه خون در همین ابعاد تقریبا افتاده بود تو چشمم گفت برای خشکی چشم و لپ تاپه قطره داد

اگه قطره داری بریز توش 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ببین اشک داری یانه شاید خشکی چشم گرفتی من سیاه نشد ولی به شدت میسوخت قطره اشک مصنوعی گرفتم خوب شدم&n ...

آره خشکی چشم دارم دو تا بسته اشک رو تو 3 ماه تموم میکنم الان هم تموم کردم به بابام گفتم تو دفترش جا گذاشت

آره خشکی چشم دارم دو تا بسته اشک رو تو 3 ماه تموم میکنم الان هم تموم کردم به بابام گفتم تو دفترش جا ...

بخر اگه میتونی بریز تو چشمت من رفتم دکتر گفت عفونته با اینکه باردارم چرک خشک کن واینا بهم داد خودم گرفتم ریختم خوب خوب شدم 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
بخر اگه میتونی بریز تو چشمت من رفتم دکتر گفت عفونته با اینکه باردارم چرک خشک کن واینا بهم داد خودم گ ...

من مهر دکتر بودم گفتم 6 ماه دیگه بیا عینکی هم نیستم ولی چشامون خانوادگی خشکه

گل مژه ست با شامپو بچه پلکتو بشور لوازم ارایشی استفاده نکن کمپرس گرم استفاده کن خوب میشه

نه بابا اصلا لوازم آرایشی استفاده نمیکنم تا استفاده کنم جوش میزنم فقط با شامپو بچه درد نداره؟ 

نه بابا اصلا لوازم آرایشی استفاده نمیکنم تا استفاده کنم جوش میزنم فقط با شامپو بچه درد نداره؟ 

داخل چشمت نزار بره اروم بشور صورتتو پلکتو باهاش چیزی نمیشه 

فردام برو دکتر معاینه میکنه چیزی نیست 

هیچ چیز در دنیا به اندازه بی عدالتی به وضوح احساس و درک نمی شود.#چارلز_دیکنز