2777
2789
عنوان

بچه‌ها یه‌لحظه می‌یاین

43 بازدید | 0 پست

ازتون خواهش می‌کنم

دعا کنید که در حین این که سالم و شاد هستیم و خانواده‌هامون هم تنشون سالم هست ، و هیچ مشکل دیگه‌ای نداریم ، من و همسرم و مامانم و بابام و داداشم که مجرده حسابی پول‌دار بشیم انقدر که تمام آدم ها حسرت بخورن که چرا وقتی که ما بهشون احتیاج داشتیم خیلی عذابمون دادن ...

بچه‌ها من آدم بدی نیستم ولی شماها جای من هیچ وقت نبودید پس می‌دونید که حتماً خیلی متلک شنیدم که چنین خواسته‌ای دارم

یه خانواده بودن که نه تنها خودشون با وجود این که می‌تونستند کمکی بهمون کنند اما دریغ کردند ( با وجود اینکه موقعی که لازم داشتند شوهرم کمکشون کرد ) نذاشتند که دیگران هم بهمون کمک بکنه و متوجه شدند که من خیلی حالم بده و من و همسرم با هم اختلاف پیدا کردیم و کارمون داشت به جاهای باریک می‌کشید اما کاری نکردند و حتی به من فخر می‌فروختند متأسفانه ...

می‌شه دعا کنید یه روز این آدم‌ها حرص بخورن و از لحاظ مالی خیلی پایین تر باشند ازمون ولی چشم زخمی هم تو زندگیمون وجود نداشته باشه عزیزان ؟

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم