2777
2789
عنوان

اگر خاستگار زنگ بزنه

483 بازدید | 22 پست

مامانتون نباشه و مادرِ آقا پسر بگه میتونم از خودتون بپرسم اگر مشخصاتمونو بگیم زشته؟مشخصات پسرش رو هم بگه نه اینکه فقط اطلاعات بگیره 😁

خیلی هم محترررم و مودب صحبت کنند👌🏻

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

ن نیس😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زشت نیست

واقعا؟؟

خداروشکر 

یهو یه جوری شدم ،احساس کردم کار درستی نکردم🥺

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
زشت نیست..من نمیتونم بگم😑😑 ترجیح میدم بگم مادرم اومد میگم حتما باهاتون تکاس بگیره

میخواستم اینو بگم ولی گفتم شاید زشت باشه مامان من تماس بگیره باهاشون 😕

وقتی ندیدت چطور میخواد بیاد خواستگاری؟

سنتی دیگه 

یکی از دوستام معرفی کرده 

نه بابا اصلا راحت باش اتفاقا قشنگ صحبت کن به دلش بشینی    

واقعا ؟؟؟

یعنی کارم زشت و سبک نبوده؟🥺

نه اصلا برای منم پیش اومده خودم حرف زدم تازه خوششون اومده    

اره اینم انگار خوشش اومده بود گفت شماره موبایل مامانتو بده من تماس بگیرم 😶

شرایط پسرش هم خوب بود 😶

چيا گفتي بهش بگو مام ياد بگيريم

درحد متولد چند و تحصیلات و اعتقادات و حجاب و قد و تعداد فرزنده خانواده و شغل پدر و اصالت و اینا 

البته خودش سوال پرسید من گفتم 

بعدم اینارو دوستم که معرفمون بوده گفته بهش فک کنم میخواست چک کنه🙄