2777
2789

اره بابا زود زدی،بی بی چک چند روز که از موعد بگذره نشون میده

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فردا موعدمه

اما نزدم که پس فردا بزنم

من روز۲۵و۲۶سیکلم لک بینی داشتم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
منم فردا موعدمه اما نزدم که پس فردا بزنم من روز۲۵و۲۶سیکلم لک بینی داشتم

احتمالا لک لانه گزینه بوده😊

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
سر اولیم روز موعد زدم مثبت شد حالا نمیدونم 

همیشه مثل هم نیست،یه وقت میبینی تخمک گذاریت دیر تر اتفاق افتاده،یه چند روزی صبر کن معلوم میشه

احتمالا لک لانه گزینه بوده😊

خدا کنه

کمردردم دارم

ولی نمیدونم بخاطر عوض شدن جای خوابم‌بوده یا نه

دعا کن نشم و باردار باشم☹️☹️☹️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
همیشه مثل هم نیست،یه وقت میبینی تخمک گذاریت دیر تر اتفاق افتاده،یه چند روزی صبر کن معلوم میشه

خدا کنه 

دیگه فردا صبح دوباره چک میکنم البته اگه تا اون موقع پریود نشدم

خدا کنه کمردردم دارم ولی نمیدونم بخاطر عوض شدن جای خوابم‌بوده یا نه دعا کن نشم و باردار باشم☹️☹️☹ ...

انشاءالله که بارداری🤲توکلت به خدا باشه

انشالله که هست منو بگو یه هفته از موعدم گذشته اقدام نبودم علایم پریودی دارم خیلی شدید اما هیچ خبری ...

چه دلی داری 😅 برو همین حالا چک کن خودتو راحت کن 

بیا خبرشو بده 🥰

خدا کنه  دیگه فردا صبح دوباره چک میکنم البته اگه تا اون موقع پریود نشدم

انشاءالله،به امید خدا