aramesh23 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 812 عنوان کیا تو اقدام هستن بیاید یه لحظه 125 بازدید | 24 پست این ماه اقدام کردم ، فردا هم موعد پریودمه دیروز بیبی چک زدم منفی بود ، امیدی هست به نظرتون؟ 1400/08/16 | 11:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramesh_mahz عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3590 اره بابا زود زدی،بی بی چک چند روز که از موعد بگذره نشون میده گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
aramesh23 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 812 سر اولی ۴_۵ ماه طول کشید گفتم دیگه اینبار حتما همون ماه میشم 🙄🥺وای اصلا دلشو ندارم انتظار دیوونم میکنه
aramesh23 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 812 اره بابا زود زدی،بی بی چک چند روز که از موعد بگذره نشون میده سر اولیم روز موعد زدم مثبت شد حالا نمیدونم
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 منم فردا موعدمهاما نزدم که پس فردا بزنممن روز۲۵و۲۶سیکلم لک بینی داشتم درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
aramesh_mahz عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3590 منم فردا موعدمه اما نزدم که پس فردا بزنم من روز۲۵و۲۶سیکلم لک بینی داشتم احتمالا لک لانه گزینه بوده😊 گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
aramesh23 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 812 منم فردا موعدمه اما نزدم که پس فردا بزنم من روز۲۵و۲۶سیکلم لک بینی داشتم منم دیروز نمیخاستم بزنم ولی طاقت نیوردم 😅
aramesh_mahz عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3590 سر اولیم روز موعد زدم مثبت شد حالا نمیدونم همیشه مثل هم نیست،یه وقت میبینی تخمک گذاریت دیر تر اتفاق افتاده،یه چند روزی صبر کن معلوم میشه گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 احتمالا لک لانه گزینه بوده😊 خدا کنهکمردردم دارمولی نمیدونم بخاطر عوض شدن جای خوابمبوده یا نهدعا کن نشم و باردار باشم☹️☹️☹️ درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
melodi_ عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 5249 انشالله که هستمنو بگو یه هفته از موعدم گذشته اقدام نبودم علایم پریودی دارم خیلی شدید اما هیچ خبری نیست میترسم بیبیچک بزنم.دوماه دیگه تصمیم اقدام دارم
aramesh23 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 812 همیشه مثل هم نیست،یه وقت میبینی تخمک گذاریت دیر تر اتفاق افتاده،یه چند روزی صبر کن معلوم میشه خدا کنه دیگه فردا صبح دوباره چک میکنم البته اگه تا اون موقع پریود نشدم
aramesh23 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 812 خدا کنه کمردردم دارم ولی نمیدونم بخاطر عوض شدن جای خوابمبوده یا نه دعا کن نشم و باردار باشم☹️☹️☹ ... چند ماه تو اقدامی
aramesh_mahz عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3590 خدا کنه کمردردم دارم ولی نمیدونم بخاطر عوض شدن جای خوابمبوده یا نه دعا کن نشم و باردار باشم☹️☹️☹ ... انشاءالله که بارداری🤲توکلت به خدا باشه گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
aramesh23 مدیر استارتر عضویت: 1397/09/19 تعداد پست: 812 انشالله که هست منو بگو یه هفته از موعدم گذشته اقدام نبودم علایم پریودی دارم خیلی شدید اما هیچ خبری ... چه دلی داری 😅 برو همین حالا چک کن خودتو راحت کن بیا خبرشو بده 🥰
aramesh_mahz عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 3590 خدا کنه دیگه فردا صبح دوباره چک میکنم البته اگه تا اون موقع پریود نشدم انشاءالله،به امید خدا گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!