2777
2789
عنوان

خیلی دلم خونه ازدست شوهرم وخونوادش😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 69 پست

یبار که بچه هاتو برد مستقیم برو کلانتری از دست مادرشوهرت شکایت کن و بگو بچه هام رو از خونم دزدیده برده

پدرشو درمیارن دیگه همچین غلطی نکنه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
دیدن ضعیفی و میترسی این رفتارارو باهات میکنن یکم محکم باش

آره چون میدونن من یک روز بدون بچه هام نمیتونم زندگی کنم میبرنشون میدونن همش دوسه روزه ومن التماس شوهرم میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی چقد نامردن بویی از انسانیت نبردن

ن براشون مهم نیست آنقدر تو گوش شوهرم میخونن کوچیکترین مشکلی بینمون پیش میاد میره به اونا میگه اونام میان رو سرمن

آره چون میدونن من یک روز بدون بچه هام نمیتونم زندگی کنم میبرنشون میدونن همش دوسه روزه ومن التماس شوه ...

این سری التماس نکن گریه نکن

محکم و جدی بگو میرم درخواست مهریه و نفقه میدم

بگو جواب های هوی هست... تا حالا سکوت کردم دیگه نمیکنم

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوب عزیزدلم تقصیرخودت انقدر آتو دستشون دادی و نقطه ضعف دستشون دادی که باهات اینجوری رفتار میکنن شما حق داری که نگران بچه هات باشی و مادرشونی ولی اگه خودت خونسرد نشون بدی و با حقوقت یکی دوماه به خودت برسی خودت بی تفاوت نشون بدی همشون به غلط کردن میفتن مادرشوهرتون دوتابچه کوچیک میخواد چکار کنه اون فقط شما رو شناخته و داره عذابتون میده

ن براشون مهم نیست آنقدر تو گوش شوهرم میخونن کوچیکترین مشکلی بینمون پیش میاد میره به اونا میگه اونام ...

خیلی سخته دارن اذیتت میکنن 

چرا انقد مادرشوهرت از تو خوشش نمیاد؟

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  

وقتی بچهارو میبره تو هم بشین تو خونه یه مدت دست بذار رو دلت 

بچه هات که خیلی کوچیکن بذار دو روز خونه مادرشوهرت بمونن اذیت شه 

اون خودش خسته میشه دوباره میفرسته خونه خودتون

اگم دیدی تا چند روز به روی خودش نمیاره

یه راهش اینه بری شکایت کنی بگی الان چند روزه بچه هامو برده هر چیم صبر کردم نیاورده

یا بری خونه مادر شوهرت بگی به چه حقی بچه ها منو پیش خودت نگه میداری 

یا اینکه به پدر و مادرت بگی همراه خودت برین خونه مادرشوهرت ببینین حرف حسابشون چیه و حرفاتونو بزنین 

یه راهشم اینه دوباره روز از نو روزی از نو 

بهش التماس کنی بچه هاتو بیاره

معلومه که نمیشه بچهاتو ول کنی.بشوهرت بگو من برگشتم تا پیش بچه هام باشم بمن نیاز دارن 

وقتی من سرکارم میرن خونه مادرش 

مادرش الان میگه ن ب زنت رو بده ن ب خونوادش اونم میاد خونه باعصبانیت رفتارمیکنه و فوش ب خونوادم میده منم چقدر سکوت کنم

نمیتونه زندگی کنه پول نداشت برای پسرش کیک بخره عقده دلشو رو سر خانوادم ریخت 

چون قانونی پیش نمیری

مگه بالاترازسیاهی رنگی هس بچه هاتو گرفتن

برو شکایت نفقه مهریه کن

بگو پول نداره حتی بگو من میخوام برگردم خونه از خونه انداخته بیرون

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.

ای خدا امان از دوروبریا که زندگی ادمو خراب میکنن . حالا خونواده شوهرتون باعث اختلاف بودن من همیشه با خونوادم مشکل داشتم حرفها و رفتاراشون بین منو شوهرم سردی ایجاد میکرد ازشون دوری کردم چون واقعا اعصابم نمیکشید دوست نداشتم ناراحتیم روی بچم تاثیر داشته باشه ازشون دور شدم تا کمتر ناراحتم کنن الانم که فوت شدن . من نمیدونم چرا بعضی از خونواده ها چه خونواده شوهر چه خونواده خودمون آزارمون میدن؟ با این کارا چی نصیبشون میشه؟ از مرگ نمیترسن من هیچوقت تو زندگی کسی دخالت نکردم نظر ندادم چون از بعد مرگ میترسم . چه حوصله ای دارن ادم واسه زندگی خودش حوصله نداره چقدر حوصله دارن تو زندگی دیگران دخالت کنن اختلاف بندازن. موقع نماز و روزه و مسجد رفتن میشه صف اولن بعد از اون ور دخالت میکنن بچه ها رو به جون هم میندازن زندگی ها رو خراب میکنن. واقعا دلیل به وجود  اومدن اینجور ادمها چیه؟ 

وقتی من سرکارم میرن خونه مادرش  مادرش الان میگه ن ب زنت رو بده ن ب خونوادش اونم میاد خونه باعص ...

شما که میری سرکار و دستت توی جیبت خودت پس چرا میگی بابام کارگر کسی پشتم نیست

ایندفعه از من به شما نصیحت زنگ بزن به مادرشوهرت بگو دستتون دردنکنه بچه هام و شوهرم نگه میدارین باشه برای خودتون منم میخوام به کارایی که تاحالا بخاطر اونانتونستم انجام بدم برسم اصلا هم نه به شوهرت زنگ بزن نه به مادرشوهرت بخدا به هفته نرسیده به غلط کردن میفتن

بچه هاتو بردار برو خونه مادرت نشون شوهرت نده بچه ها مال تو هستش از نظر قانوني اصلا نميتونه بچه ها رو ...

مامانم قبول نمیکنه نمیزاره چون حق داره شوهرم بخاطر یه لگد این بلوا رو ب پا کرد میخاست ازشون شکایت کنه ازخونه مادرم شاید چیزشون شد اون موقع خونوادم و نابود میکنن

وقتی من سرکارم میرن خونه مادرش  مادرش الان میگه ن ب زنت رو بده ن ب خونوادش اونم میاد خونه باعص ...

اگر خانوادت پشتتن بچهاتوبردار باخودت ببر حداقل بترسه.نرو یمدت خونه خودت.غلط کرده پول نداره بچه هاروهم میبره .بگو اخه بدبخت تو پول داری مسئولیت به عهده میگیری