2777
2789
عنوان

خیلی دلم خونه ازدست شوهرم وخونوادش😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 69 پست
یه بار التماس نکن...یه بار بیخیال باش...یه بار کاری کن بفهمه دیگه این راه جواب نمیده هیچکس از ند ...

من ازخونه مادرم آنقدر باهام دعوا میکنن سرزنشم میکنن ترجیح میدم بیام تو زندون خودم تااونجام باشم اون همه سرزنش وبشنوم من خونوادم مثه خونواده شوهرم نیست ک ازم حمایت کنن اونام میدونن من کسیو ندارم بی کس گیراوردن هرجور بخان باهام رفتار میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ ی بار شیون هم ی بار  نمیشه که هر روز این بازی رو سرت در بیارن  این زندگی اینجوری زند ...

میترسم دیگه بچه هامو نبینم ن پولی دارم وکیل بگیرم ن میتونم تنهایی در دادگاه برم. خدانکنه کسی این حال منو بی کسی منو داشته باشه خواهر. 

میترسم دیگه بچه هامو نبینم ن پولی دارم وکیل بگیرم ن میتونم تنهایی در دادگاه برم. خدانکنه کسی این حال ...

عزیزم دادگاه وکیل تسخیری میده فکر کنم 

این بازی تهش همینه 

هر روز باید تنت بلرزه 

چرا بچه تون رو نبینی 

زیر 7 ساله میدنش به خودت تا اون موقع هم وابسته ت شدن نمیرن سمتش 

من ازخونه مادرم آنقدر باهام دعوا میکنن سرزنشم میکنن ترجیح میدم بیام تو زندون خودم تااونجام باشم اون ...

خوب نرو خونه مادرت که باهات بدرفتار کنن توخونه خودت بمون و اصلا به شوهرت و خانوادش نگو بچه هام بیارین یه جوری خودت نشون بده که انگار خوشحالی داری استراحت می کنی توروخدا انقدر ضعیف نباش که بچه هات بیان ببرن تا اذیتت کنن

تا ۷سالگی ک‌حضانت بچه باخودته.چزا نقطه ضعف نشون‌میدی توام بگو ادمی ک‌خونوادهشو دوربندازه پس‌میتونه ش ...

شوهرم از طرف خونو ادش بهش کمک میکنن وکیل براش میگیرن ازش حمایت میکنن ی قرونم میگن بهت نمیدیم من نمیخام بچه ها مو ول کنم چون بدون پدر ازپسش برنمیام حداقل الان ک سرکارم میگم خوبه ک پیش پدرشون اما بعدا برم خونه مادرم بچه هامو ب کی بسپرم اگه اتفاقی براشون بیفته چیکارکنم اون وقت چ جوری خرجشون بدم این فکرا خیلی آزارم میده

برو شکایت کن مهریه رو بزار اجرا .نترس بچه ها کوچیکن میدن به خودت.فقط خودتو کوچیک نکن قوی باش. یه مد ...

شوهرم میگه من بچه هارو میبرم ومیرم ی شهر دیگه نمیزارم تاعمرداری ببینیشون من ازاین همه تهدید میترسم خونواده شهید هستن میتونن هرکاری کنن منم ک دست وبالم بستس

ازت نقطه ضعف گیر آوردن یه بار ولشون کن تا رفتارشون درست بشه، تو وظیفه ای نداری بری سرکار شوهرت باید خرجت رو بده حالا طلبکار هم هست!

زندگی خیلی کوتاه تر است از آنچه ما فکر میکنیم.
یبار که بچه هاتو برد مستقیم برو کلانتری از دست مادرشوهرت شکایت کن و بگو بچه هام رو از خونم دزدیده بر ...

درست میگی اما وقتی شوهرم راضیه باهاش میره اونا چ جور قبول میکنن میگن پیش پدرشون. شوهرمم میگه برو طلاق بگیر من چی بگم من به همه اینا فکرکردم برای همین دست ازپا درازتر نشستم هیچ غلطی نمیتونم بکنم

بعدم حضانت بچه تا هفت سالگی با مادره . به فرضم که با پدر باشه اون قانونا نمیتونه نذاره بچه هاتو ببینی. قشنگ داره ازت سو استفاده میکنه. دو سه دفعه غربت بازی درار برین بهش آدم میشه

نمیدونم کار درست چیه اما بدون که این جوری ادامه بدی تا آخر عمر همین طوری خون به جیگرت میکنن یه کاری باید بکنی. فکر نکن التماس کنی برا بچت یا ضعیف باشی درست میشه کوتاه میاد. تاآخر عمر همینه 

یعنی چی بدون بچم نمیتونم. چطور میتونی اینطوری خار و خفیفت کنن؟ بشین سر زندگیت هر موقع زنگ زد گفت ما داریم میریم محکم بگو چرا؟ چی شده مگه؟ قشنگ حرفتو بزن‌. نه با دعوا نه با التماس. واضح و قوی. رفتنم بگو به سلامت. یه هفته میره یه ماه میره آخرش چی. دلت تنگ شد برو محکم بچتو بزن زیر بغلت بیار خونت. نداد قانون واسه چیه پس! قشنگ برو زندگیتو بکن تو خونت. خواهرم نقطه ضعف ازت گرفتن. 

مهربان باشیم   
خداکمکت باشه عزیزم انشااله که سرش به سنگ بخوره

توروخدا برام دعا کنین بخدا اگه بخاطر بچه هام نبود تاحالا زود خودمو کشته بودم ازته دل نفرین مادرشوهرم کنین همین بلا ک سرمن اومده سر دختراش بیاد جیگرشون مث من آتیش بگیره تا بفهمن من دارم چیا میکشم