وقتی بتونی به لحاظ مالی ،عاطفی و سلامت روان تامینش کنی سه تا که هیچ ده تا بیار
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نخیر. زیاد نیست. فقد بی عرضها و تنبلها میگن زیاده.
حالا شما به ماها که مخالفیم توهین نکن
نمردیم معنی با عرضه و زرنگم فهمیدیم
دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
رو نده. من الان دارم سومی رو شیر میدم. وقتیسختی و شب بیداریش با منه. خرجش با شوهرم. اطرافیان شکر اضافه تناول کردن حرفی بزنن. تا الان احدی به جرات نکرده حرفی بزنه.
ماسه تا بچه آییم زیاد نیس خدایی من تک بودم دق می کردم
من خودم ۴نتا دارم و میدونم چه مصیبتیه
مادرمم فقط من و داداشم رو داره هی میگه کمه در صورتی که عالیه
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
حالا شما به ماها که مخالفیم توهین نکن نمردیم معنی با عرضه و زرنگم فهمیدیم
شماسرتبه کار خودت باشه توهین نشنوی عزیزم. مخالفی نیار ولی حق نداری به کسی که اورده توهین کنی و کلمه ای حرف ناراحت کننده بزنی. اگر نزدی بس طرف صحبت من نبودی
والا نه بیعرضه هستیم نه تنبل تا الانم کونمون پاره شده و به هیچ جا نرسیدیم
عزیزجان میبینی که طرفدارهای بچۀ زیاد با همون ادبیات بچه بزرگ میکنن که پست رو جواب میدن. خودت قضاوت کن. بچه تربیت و امکانات میخواد . مادری که اول صبحی به دیگران میگه تنبل و بیعرضه فکر نکنم حتی برای یک بچه هم مادر خوبی باشه.
فکر و نظر جامفه رو ول کن....همیشه شرایط خودتو بسنج
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.