fatima76a مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 305 عنوان رشته ی روانشناسی،لطفاااا کمکم کنید 83 بازدید | 17 پست سلام دوستای گلم،شبتون بخیرمن لیسانس روانشناسی عمومی دارمکسی میدونه از این رشته برای ارشد میتونم چه رشته های دیگه ای انتخاب کنم که بازار کار خوبی داشته باشه؟حالا یا رشته های مرتبط به روانشناسی یا رشته ای دیگه گاهی آماده ام همه چیزم را بدهم،تا هیچ پیوندی با جهان انسانها نداشته باشم... 1400/08/15 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mona_khanoooom عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 13852 باهاش میتونی آزمون های استخدامی شرکت کنی ؟ لینک حذف
mona_khanoooom عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 13852 من میخوام برم روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد لینک حذف
fatima76a مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 305 باهاش میتونی آزمون های استخدامی شرکت کنی ؟ اره ولی خب زیاد ازمون برگزار نمیکنن چن وقته گاهی آماده ام همه چیزم را بدهم،تا هیچ پیوندی با جهان انسانها نداشته باشم...
fatima76a مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 305 من میخوام برم روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد نمیدونی چه رشته ی دیگه ای میشه رفت غیر از روانشناسی؟ گاهی آماده ام همه چیزم را بدهم،تا هیچ پیوندی با جهان انسانها نداشته باشم...
سوسنیک عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 3702 دخترم ترم اول روانشناسی منم خیلی فکرم مشغول نکنه تو آینده بیکار بمونه میگم دوباره کنکور شرکت کن گوش نمیده تجربه خونده براشادی روح امواتم صلوات
mona_khanoooom عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 13852 نمیدونی چه رشته ی دیگه ای میشه رفت غیر از روانشناسی؟ چرا اتفاقا پارسال برگزار شد کلی نیرو گرفتن برای معلم دبستانالان وضع همه رشته ها داغونه ولی خب پیراپزشکی ها خیلی کار دارنروانشناسی هم کار داره مگه علاقه نداری به روانشناسی ؟ لینک حذف
mona_khanoooom عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 13852 دخترم ترم اول روانشناسی منم خیلی فکرم مشغول نکنه تو آینده بیکار بمونه میگم دوباره کنکور شرکت کن گوش ... اگه توی رشته اش خوب باشه و سریع ارشد بگیره و دکترا خیلی خوبه اگه شهر بزرگ هستین که کار براش بیشترهتوی مراکز بهداشت به عنوان مشاور زوجینبرای معلمی دبستان برای کلینیک های روانشناسی توی دادگاه ها مشاور زوجین در حال طلاق لینک حذف
fatima76a مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 305 دخترم ترم اول روانشناسی منم خیلی فکرم مشغول نکنه تو آینده بیکار بمونه میگم دوباره کنکور شرکت کن گوش ... برای این رشته متاسفانه زیاد کار نیست گاهی آماده ام همه چیزم را بدهم،تا هیچ پیوندی با جهان انسانها نداشته باشم...
mona_khanoooom عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 13852 برای این رشته متاسفانه زیاد کار نیست فکر میکنی بقیه رشته ها وضعشون خوبه ؟ نه نیست منم برای رشته ام کار نبود میخوام ارشد روان برم لینک حذف
fatima76a مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 305 چرا اتفاقا پارسال برگزار شد کلی نیرو گرفتن برای معلم دبستان الان وضع همه رشته ها داغونه ولی خ ... نه زیاد بعدم چون میدونم زیاد براش کار نیست گفتم برم یه رشته دیگه گاهی آماده ام همه چیزم را بدهم،تا هیچ پیوندی با جهان انسانها نداشته باشم...
fatima76a مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 305 فکر میکنی بقیه رشته ها وضعشون خوبه ؟ نه نیست منم برای رشته ام کار نبود میخوام ارشد روان برم&n ... چه رشته ای خوندی گاهی آماده ام همه چیزم را بدهم،تا هیچ پیوندی با جهان انسانها نداشته باشم...
سوسنیک عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 3702 اگه توی رشته اش خوب باشه و سریع ارشد بگیره و دکترا خیلی خوبه اگه شهر بزرگ هستین که کار براش ب ... اآخه شنیدم قبولی دکترا ش خیلی سخته براشادی روح امواتم صلوات
mona_khanoooom عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 13852 چه رشته ای خوندی زراعت و اصلاح نباتات میشه جز کشاورزی هاارشد قبول شدم نرفتم لینک حذف
fatima76a مدیر استارتر عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 305 زراعت و اصلاح نباتات میشه جز کشاورزی ها ارشد قبول شدم نرفتم اها موفق باشی عزیزم گاهی آماده ام همه چیزم را بدهم،تا هیچ پیوندی با جهان انسانها نداشته باشم...