2777
2789
عنوان

محصل ها بیاین

90 بازدید | 2 پست

سلام بچه ها من امسال رفتم نهم ، واقعا برا انتخاب رشته موندم چی از بچگی به پزشکی علاقه داشتم ولی نمیدونم علاقم کاذبه یا واقعی تست هم میزنم ولی جواب نمیده احساس میکنم فقط به خاطر جایگاه و درآمدش رفته تو مخم  هفتم نفر اول مدرسه بود معدلم هشتم هم ترم اول باز خوب بودن نفر دون بودم ولی ترم ۲ چون دایی جوونم ۴ روز مونده ب امتحانا فوت کرد و خیلی وابسته اش بودم و اینا... ریاضی رو گندددد زدم البته معلم هندسم ک خوب بود ۲۰ شدم حساب ۱۴😐😩 علوم هم ۱۸ اینا میشدم قبلا باز ترم ۲ ۱۴ شدم یعنی پش.مام ریختهههههههه منی ک از بچگی تیزهوش فامیل بودم!    و مهم تر اینکه معلم ریاضیم در حد صفرهههه و مدرسه ام هم چون سال هاس باهاش کار میکنن و خیلی قد و خرن قبول نمیکنن برا همین آموزش ریاضیمو فقط باید از فیلم آموزشی های گوگل یاد بگیرم تا بفهمم چی میگه البته من ن کل کلاس همینجورن... الان هم در حال دعواییم ولی درست به شو نیست حالا این که هیچی😄                                                            الان کسی که بخواداز نهم شروع کنه واسه کنکور و امسال عالی شه بادی چیکار کنه           هر روز هزار تابرنامه های اینچنین و آنچنان میریزم ولی عمل نمیکنم مشکل از خودمه🤦‍♀️🤦‍♀️ حالا الان ک میخوام شروع کنم چ موسسه ای خوبه برا ریاضی قلم چی؟ بنیان اوج؟ البته قلم چی برنامه هاش ساعتیه اصلا باهاش جور نیستم حالا خودم درس های دیگه رو میتونم بخونم کلی ریاضی رو ن چون گوگل هم تا یه جایی هست واس امتحان نهایی ک نمیشه ..... وای خیلی شد ببخشید🤦‍♀️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.