2777
2789
عنوان

خانما میشه نظر بدید

63 بازدید | 11 پست

ببینید من خواهرم ۲۸ سالشه بعد رفته بودیم عروسیه یکی از آشنایانمون

اونوقت یهو مادر عروس خواهر من رو برای برادر شوهرش که میشه عموی عروس خواستگاری کرد

حالا ایشون حدود ۱۴ سال از خواهر من بزرگتره

ولی ظاهرا شغل خوبی داره و تیپ و چهرش هم بد نیست

حالا خواهره من نمیدونه چکار کنه

اخه عروس به خواهرم گفت فکرهات رو بکن اگه قبول کردی یه قرار بزاریم شما و عموی من با هم صحبت کنید

شما بودید قبول میکردید همچین شخصی رو؟

اصلا به نظرتون خواهره من قبول کنه برای آشنایی بیشتر پا پیش بزاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان از نظر خودت مشکلش چیه که نظر سنجی می‌کنی وقتی هنوز آشنا نشدن باهم ؟

عزیزم چرا شما همچین انقدر تندرفتار میکنی

خب من خواهرم توی دوراهی مونده گفتم یه نظر از دیگران بپرسم

خب منم نظر پرسیدم که به نظر دوستان بهتره آشنا بشن یا نه

شما همچین انگار طلب داری از من

درست نیست بخدا

عزیزم چرا شما همچین انقدر تندرفتار میکنیخب من خواهرم توی دوراهی مونده گفتم یه نظر از دیگران بپرسمخب ...

کجای حرف من تنده‌ ؟ 

والا اگر خواهرت هم مثل خودت باشه که الکی برای یه سوال ساده و بی قصد و قرض الکی مردمو بازخواست کنه بگه لحنت تنیده و فلان مردمو بدبخت نکنید بهتره 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

کجای حرف من تنده‌ ؟ والا اگر خواهرت هم مثل خودت باشه که الکی برای یه سوال ساده و بی قصد و قرض الکی م ...

نه اخه شما اومدی میگی چرا نظر سنجی میکنی

خب من یه سوال ساده کردم 

اخه وسط اینکه من نطر دوستان رو پرسیدم که جای همچین جوابی نبود واقعا

نه اخه شما اومدی میگی چرا نظر سنجی میکنیخب من یه سوال ساده کردم اخه وسط اینکه من نطر دوستان رو پرسید ...

خب وقتی آشنا نشدن و تا حالا یه سلام هم بهم نکردن نظر پرسیدن اونم تو نی نی سایت بی معنیه . اول بزار آشنا بشن چهار کلمه حرف بزنن‌ به بار بیرون برن بعد ... 

به علاوه که حتی نیم درصد از کسایی که اینجا نظر میپرسن هم نمی‌رن طبق نظرات کاری بکنن . شما هم در آخر کار خودتو می‌کنی نه چیزی که کاربرا گفتن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خب وقتی آشنا نشدن و تا حالا یه سلام هم بهم نکردن نظر پرسیدن اونم تو نی نی سایت بی معنیه . اول بزار آ ...

بله درسته عزیزم

حالا من عذر میخوام اگه از دست من ناراحت شدید خدای نکرده

نه اخه این خواهره منم نمیدونم چرا سر این مساله انقدر سر دوراهی گیر کرده نمیدونم چرا نمیتونه تصمیم بگیره

بالاخره در مورد آینده اش نگرانه

انقدر گفت و گفت تا اخر من گفتم خب حداقل بزار نظرات چنتا خانم رو هم همینطوری بپرسیم

ادم نمیدونه گاهی توی زندگی چکار کنه