2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم 

هر چی تو دلته رو توی لینک ناشناس بهم بگو میخونم شون:            https://abzarek.ir/service-p/msg/2286624                                                                               این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

ب چشم ی وسیله ی دست و‌ پا گیر بهش نگاه میکنم😂 حاضرم خیس شم چتر دستم نباشه همیشه توو صندوق ماشین می ...

نه بابا لازمه .امروز ی دقیقه پیاده شدم منتظر دخترم بودم توی حیاط مدرسه خیس آب شدم😪

نه بابا لازمه .امروز ی دقیقه پیاده شدم منتظر دخترم بودم توی حیاط مدرسه خیس آب شدم😪

شما احتیاج داری بخر

ولی از این چترهای کوچیک دستی بخر 

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
آخری رنگی رنگی نخر  نماد دوجنسه هاست

نماد دو جنسه ها نیست نماد همجنسگراهاست

بعدم دلیلتون واقعا مسخره بود الان من خودمم از اون چترا دارم و خیلیا دارن

برای داشتن یه زندگی خوب یا تلاشتو بیشتر کن یا توقعت رو کمتر کن ⭐
نماد دو جنسه ها نیست نماد همجنسگراهاست بعدم دلیلتون واقعا مسخره بود الان من خودمم از اون چترا دارم ...

حالا میل خودته

من اگه جاش بودم چیزی نمی خریدم که مردم فکر بد کنن

خود دانی باز

بعدشم یکم ادب داشته باش

باید مثل پشت بالش باشی! سرد که باشی خواستنی تری   
حالا میل خودته من اگه جاش بودم چیزی نمی خریدم که مردم فکر بد کنن  خود دانی باز بعدشم یکم ادب ...

فحشی ندادم که ادب داشته باشم مردمم هیچ وقت به خاطر چتر فکر بد نمیکنن 

برای داشتن یه زندگی خوب یا تلاشتو بیشتر کن یا توقعت رو کمتر کن ⭐