2777
2789

سلام به شما خوشگلای سایت...پسرم۴ماه ونیمه اس..۱۵ روز پیش بردم بهداشت واکسن زد وقدو وزنشواندازه کرفت خوب بود خداروشکر.قدش۶۵بودوزنش۶و۸۰۰

حالامیشه من از۵ماهگی بهش شروع کنم غذابدم؟چه چیزایی بدم بخوره؟ازالان زوده؟

خنومه توبهداشت میگفت قبل ۶ماهگی حساسیت ایجاد میکنه توبزرگسالی،دیگه نمیدونم منظور تز حساسیت؛غذاییه؟یاالرژی فصلی؟

بیشتر هم بخاطراین میگم زود شروع کنم غذا که خودم رژیم بگیرم واقعا اضافه وزنم کلافه ام کرده

چون ماهای آخروزن جنین کم بود همش دکترابه من گفتن بخور هفته ای سه کیلو اضافه میکردم اما پسرم ۱۰۰گرم اضافه میکرد بعد اون دکتر داپلر انجام داد دید خون رسانی جفت خیلی کم شده وبچه دوهفته ازرشد طبیعی عقبتر بوددیگه خلاصه من ۲۶روز زودتر سزارین شدم بچم ۲۲۰۰دنیااومد اماخودم ۱۲۰کیلو شده بودم...ببخشید طولانی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من پسرم پیش یه فوق تخصص عالی میبردم این برنامه ای بود که دکتر بهم داد برای شروع غذای به پسرم از ۵ ماهگی

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

اره شروع کن با لعاب برنج

منم از اول ۵ماهگی غذا شروع کردم لعاب برنج فرنی حریره سوپ به ترتیب اینارو دادم بهش

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
سوپ زودنیست

گفتم دیگه به تر تیب سوپ و مرحله آخر که همون پایان ۶ماهگی بود دادم اول همون لعاب و فرنی و حریره

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
مامانا نوزاد دوماهه م ۳روزه پی پی نکرده،ناراحتی و گریه و درد و اینا نداره،مشکلی هست؟

تاده روز طبیعیه اگه شیر مادر میخوره