2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی رو برای طبیعی رفتم نشد اورژانسی بردنم سزارین شدم

تا قبلش مردم و زنده شدم

محیطش گرم و بد و حشتناک بود بنظرم هم اخلاقشون

وقتی رفتم اتاق عمل همه مهربون و خوشرو ، خنک هم بود

فقط داد میزدم یچی برنید دردم تموم شه و شد

بعدشم خوب بود برام شکر خدا

دومی رو بعد عمل ی کیسه گذاشته بودن رو شکمم خیلی دردناک بود

نمیدونم چی بود واقعا همش تو دلم میچرخید ی چیزی

تا فرداش اونو برداشتن یکم نفس کشیدم

اولی رو برای طبیعی رفتم نشد اورژانسی بردنم سزارین شدمتا قبلش مردم و زنده شدممحیطش گرم و بد و حشتناک ...

برای منم دومی خیلی سخت بود چون بچه اولم پسر بود و دومی دختر،مادرشوهرم قبلش گفت وقتی بچه ها مثلا دو تا دختر یا دو تا پسر نیستن و دختر و پسر میشن بعدش دردای شکمی بدی میگیری،من که اون تو دلم می‌پیچید از درد زایمانم بدتر بود

برامنم اولی دختر بود دومی پسر

خب برای همون بوده،مامانم میگه از قدیم این بوده

چون خواهرشوهرمم پسر و دختر بود میگفت زمین و گاز می زدم اون تو دلم میپیچیده با اینکه اون طبیعی به دنیا آورده بود

خب برای همون بوده،مامانم میگه از قدیم این بودهچون خواهرشوهرمم پسر و دختر بود میگفت زمین و گاز می زدم ...

وای یعنی وحشتناک بود دردش

همش گریه می کردم به همسرم میگفتم منو ببرخونه

وای یعنی وحشتناک بود دردشهمش گریه می کردم به همسرم میگفتم منو ببرخونه

آره من خودمم همینطوری میشدم،یعنی به زمین لگد می زدم وقتی اون درد می‌پیچید اما بعد یکی دو دقیقه ول میکرد