2777
2789

خانوما خواهشا کمکم کنین خیلی سردر گمم دخترم ۸ ماهشه از یه طرف دوری ازش برم عذابه ولی بیشتر از اون مشکلات مالی عذابه نمیدونم چطور بذارمش مهد کسی رو ندارم بذارم پیشش کسی هست بچه شو گذاشته باشه ؟

من هم همین مشکل و دارم 

ولی با دوتا یکی ۵ساله یکی۷/۵ من هم خیلی سختمه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو بچه گناه داره

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

مهد چقدر میگیره من دوتا بچه دارم ۳ ساله و کلاس دومی میخام برم فروشندگی یا تو رستوران کار کنم فقط بچه هام نمتونم جایی بزارم خودشونم ماشالا شیطونن

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
مهد بزارش 

گناه داره 😢😢😢

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

نمیتونی یه پیج اینستا بزنی؟

الان فصل کلاه و شالگردنه 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من هم همین مشکل و دارم  ولی با دوتا یکی ۵ساله یکی۷/۵ من هم خیلی سختمه

شما میری سرکار؟؟

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶

من مهد کار کردم تا زمانی که بچه حرف نمیزنه خوب و بد و تشخیص نامیده آسیب دیدن و ... اشتباهه بزاریش