2777
2789
عنوان

انگیزه و هدف و راهکار

178 بازدید | 32 پست

دوستان من به تازگی مشکلی که دارم اینه نمیتونم رو خواسته ام تمرکز کنم

و بشدت استرسی شدم،درحدی که دارم از کار و زندگی میوفتم

میدونم چی میخوام و چیکار باید براش کنم، ولی بازم از انجامش میترسم و تپش قلب میگیرم و نباید بهش فکر کنم

مثلا حس میکنم من خیلی ناتوانم درحالی که هیچ وقت نبودم ولی خب عمیقا همراهمه

شماها چه هدفی دارین، انگیزتون رو چطور شارژ میکنید

راهکار دارین؟

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖

با توکل بر خدا میدونم ک همه چیز ممکنه و خداهم هوامو داره همین  کاری ک ازم برمیاد انجام میدم کاری ک ازم برنمیاد میسپارمش بخدا

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنکوره هدفت؟

نه تا الان لیسانس و ارشد بهترین دانشگاه درس خوندم

هدفم تقویت زبانه، بهتر کردن برنامه نویسیم، مقاله نویسی

چیزای هیجان انگیزی که آینده داره

ولی میترسم

خداوند به هرکس 《حالت سکون و آرامش 》 را عنایت فرماید،نتایج بسیاری را برای او در بردارد. از جمله: از ملامت ها نمی هراسد، توکل دارد، اگر چیزی را از دست بدهد غمناک نمی شود و اگر چیزی را به دست آورد طغیان و نافرمانی نمیکند.استقبال یا بی اعتنایی مردم، شهرت یا گمنامی و فقر و غنا در او اثری ندارد. 💖برای همه از خداوند چنین حالی رو میخوام💖
با توکل بر خدا میدونم ک همه چیز ممکنه و خداهم هوامو داره همین    کاری ک ازم برمیاد انجام م ...

ببین من از استادم میترسم

دوسال تمام روحیه منو داغون کرده، مشاوره هم رفتم نتونستم بفهمم چی میگه ول کردم

من حتی برای نماز خوندن هم استرس دارم

میدونی حس میکنم هیچی نمیتونه جلوی شکست منو بگیره

قبلا محال ممکن بود اینطوری فکر کنم ، ولی خب پیش اومده  

نه تا الان لیسانس و ارشد بهترین دانشگاه درس خوندم هدفم تقویت زبانه، بهتر کردن برنامه نویسیم، مقاله ...

هستی اینایی که گفتیو چرا به خودت سخت میگیری

اروم اروم پیش ببرشون

یه دختر ترک . سارای هستم 
هستی اینایی که گفتیو چرا به خودت سخت میگیری اروم اروم پیش ببرشون

من حس میکنم محکوم به شکست شدم

دوساله هیچ اتفاق خوبی پیش نیومده، همش هم تضعیف روحیه شدم، خیلی میترسم عجیب نمیتونم غلبه کنم

منم.

توام هدفت همینه؟

نمیترسی؟

من حس میکنم محکوم به شکست شدم دوساله هیچ اتفاق خوبی پیش نیومده، همش هم تضعیف روحیه شدم، خیلی میترسم ...

عیب نداره تو محکوم ب شکست ولی بگو ولی برا هر کدوم روزی دو ساعت وقت میزارم . اونوقت که‌پیش بره میگی واو خوبه ها بلدما

یه دختر ترک . سارای هستم 
عیب نداره تو محکوم ب شکست ولی بگو ولی برا هر کدوم روزی دو ساعت وقت میزارم . اونوقت که‌پیش بره میگی و ...

ببین هرکس بهم کار میده، میترسم انجامش بدم

حتی میترسم در لپ تاپ رو باز کنم یا سمتش برم

تو میدونی چیکار کنم برای غلبه بر این ترس؟

اولا اینک استادتون هم یکی عین خود شماس چرا باید ازش بترسین یا خیلی ب حرفاش توجه کنین دوم اینک سعی کنید در هر شرایط روحی ک هستین شروع کنین برا هدفتون جنگیدن این خودش به شما خیلی روحیه میده شما یادتونه وقتی دانش آموز بودین وقتی تکالیفتونو کامل انجام میدادین خیلی حالتون بهتر بود؟؟الانم همونه هرچی بیشتر تلاش کنین برا روحیه خودتون بهتره و اینهم به خودتون بفهمونین منم چیزی از بقیه کم ندارم کسانی ک تواون عرصه موفق شدن رو بیارید تو ذهنتون وهعی به خودتون بقبولونید ک چون اینا تونستن پس منم میتونم مطمعن باشید ک موفق میشید و بدونید تنها یکی میتونه مانع موفقیت و شکستتون بشه اونم خودتونین 

موفق باشید

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
دقیقا از چی میترسی اون لحظه

میترسم شروع کنم فقط همین

انگار یه عالمه صدا درونم میگه ولش کن خراب میکنی، تحقیرت میکنن، مال خودشون میخوان، الکی وقت میذاری، تو هیچی نمیشی ، دعوات میکنن، دروغ میگن

خلاصه هر چی انرژی منفی

چند وقته از شروع کار میترسم،حتی ادامش،حتی تموم کردنش

هیج کس نمیفهمه من چی میگم ولی واقعا حالم بده

مدیتیشن و قرآن و نماز و قرص هم حالمو خوب نمیکنه

اگر راهکار داری بگو ممنونتم