2777
2789

دوستان من بعد ۳۴ سال خالم دو جراحی کردم. بیخود اینهمه سال میترسیدم...

حالا ۵ تا بخیه خورده چون هم ریشه داشت هم گوشتی و بزدگبود بهترین روش جراحی بود

کرم ترمیمم کننده خوب که جاش نمونه سراغ دارید؟

دائما" یکسان نماند حال دوران غم مخور  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما خال صورت با جراحی برداشتی ؟؟ یکم درباره برداشتن خال میگی چطور بود من الان چندساله در ...

سلام عزیزم من ۳۴ سالمه. الان یه پونزده سالی میشد هی میگفتم بردارم برندارم. خالم بزرگ و ریشه دار بود. دکترها هم گعتن احتمال زیادجاش انداره یه خط بمونه ولی دیگه دل به دریا زدم  بقیه عمرم رو با جاش زندگی کنم. الان یه هفته ست جراحی کردم شش تا بخیه خورده. تا الان که اصلا درد و سوزشی نداشته . فقط جای بخیه ها نمیدونم ت کی بمونه چطوری بمونه. هنوز که بخیه برنداشتم

سلام عزیزم شما خال صورت با جراحی برداشتی ؟؟ یکم درباره برداشتن خال میگی چطور بود من الان چندساله در ...

حتما پیش دکتر متخصص و ماهر برید... من خیلی ترسو بودم کلی الان میگم کاش چندسال قبل کرده بودم حداقل جاش تا الان خوب میشد. جراحی خیلی خیلی آسونه . مهم جاش هست که چطور بشه  به پوست هم بستگی داره من پوستم خیای بده

حتما پیش دکتر متخصص و ماهر برید... من خیلی ترسو بودم کلی الان میگم کاش چندسال قبل کرده بودم حداقل جا ...

منم انقدر ترسو هستم پیش خودم میگم. اینهمه پسرا میرن عمل بینی میکنن من چرا میترسم 😬😬😬🤭

شما الان ترمیم کننده چی میزنی ؟

دقیقا دکتر منم گفت یه خط احتمال داره بمونه 

برای منم رو گونم 

برای شما کجای صورتت بود عزیزم 

منم انقدر ترسو هستم پیش خودم میگم. اینهمه پسرا میرن عمل بینی میکنن من چرا میترسم 😬😬😬🤭 شما الان ...

سمت راست چونه

فعلا تا بخیه برداره زینک اکساید میزنم

سه شنبه بخیه برمیداره تزمیم کننده معرفی میکنه

منم انقدر ترسو هستم پیش خودم میگم. اینهمه پسرا میرن عمل بینی میکنن من چرا میترسم 😬😬😬🤭 شما الان ...

اصلا اصلا نترس

اگر بتونی با جاش کنار بیایی برو بردار اصلا درد و اذیت نداره

ولی خب جای بخیه هاش تا بره یه دو سالی باید تحمل کرد 

سلام گلم بخیه گرفتین خوب بود راضی بودین؟ ترمیم کننده چی داد بهتون؟

بخیه رو برداشتم 

خیلی بهتر از چیزی شده که فکر میکردم درسته فعلا جاش صورتی میموته یه چهارماه و گفته در نهایت شاید یه خط بمونه اما من  کرم پودر زدم رفتم مهمونی هیچ جاش دیده نمیشد.

ترنیم کننده گفت همون زینک اکساید کافیه 

خودم اصرار کردم

گفت اگه میخوای سیکاافیت اصل پیدا کنی بخر ولی هزینه اضافیه

از بین ایرانی ها لافارر گعت خوبه

شما جراحی کردین؟