2777
2789
عنوان

دعا گرفتن و سنگینی

103 بازدید | 4 پست

ما تابستون خونه هامونو ساختیم یجورایی دوباره کچ کردیم و... از شهریور به بعد مامانم گلوش زخم شد حالا زخم بود نبود نمیدونم ولی غذا میخورد تو گلوش گیر میکرد و خفه میشد و نفسش بالا نمیومد تا حد خون اومدن. پیگه نتونست مثل قبل غذا بخوره چون میترسید دکترم رف چیزی تشخیص ندادگفت ویروسه با داروهاش کامل خوب نشد الان حدودا یه هفته نمیتونه اصلا بعد از ظهرا بخابه درصورتیکه. همیشه میخابید میگع همش قکر و خیال میکنم. بعد از چند دیقه  تو رختخواب بودن احساس خفگی میکنه به حدی که قفسه سینه ایناش درد میکنه و لرزش میگیره  و بلند میشه کل تنشو خیس میکنه ولی  خب همیشه بی حال سر اون قضیه ام نمیتونه درست غذا بخوره نصف شده. میگ اخرش روانی میشم برا اعصابم نظرتون چیه. کدوم دکتر بریم. چه سوره ای بخونیم  ؟ بنظرتون دعا گرفتن؟ تزو خدا کمک کنین

دکترداخلی ببریداون مشکل غذانخوردن بخاطررفلاکس معدست که اگه زیادبشه اسیدمعده میادبالامیزنه به مری وگلو روزخم میکنه وتوخواب حالت خفگی به شخص دست میده بایددوتابالش بذاره زیرسرس وبعدغذانخوابه چای نخوره یه مدت غذاهای آبکی وسبک بخوره شباقبل خواب جوشونده ریشه شیرین بیان بخوره صبح ناشتاعسل طبیعی بخوره وداروهای رفلاکس مصرف کنه انشالله خوب میشه

دکترداخلی ببریداون مشکل غذانخوردن بخاطررفلاکس معدست که اگه زیادبشه اسیدمعده میادبالامیزنه به مری وگل ...

لرزش تن اینا همونموقع خفگی چی پس؟ میدونین واسه چیع؟ مامانم معمولا دوتا بالشت سبک میزارع زیر سرش... و از صبح بلند میشه این اتفاق نمی افته بعد از اذان مغرب اینجوری میلرزه و خفگی دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لرزش تن اینا همونموقع خفگی چی پس؟ میدونین واسه چیع؟ مامانم معمولا دوتا بالشت سبک میزارع زیر سرش... و ...

عزیزم احتمالاباکتری معده دارن معمولا تب ولرز شبهااتفاق میفته باکتری معده باعث رفلاکس شدیدوزخم مری میشه دکترداخلی برن همه ایناروبگن آزمایش مدفوع هم حتمابگن بنویسن گاهی دکترا کم کاری میکنن من خودم این مشکلات روداشتم رفلاکس ومیکروب معده حالاتم همینطوری بودحتی الانم گلوم وقتی چای یاغداهای ادویه دار وسس بخورم بدترمیشه

سلام مادرت رو یه دکتر فوق تخصص ریه ببر عکس از ریش بندازه خب بعدش یه متخصص گوارش هم ببر دعاش میکنم سلامت باشه ولی حتما ببرش شمام اگه دوست داشتی برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرست ممنونم