2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟وسوسه ولم نمیکنه

99 بازدید | 6 پست

سلام دوستانشما بگید من چیکارکنم،یه مقدار پول پس انداز کردم و وام داریم جور کنیم ولی هنوز تصمیم قطعی که چیکارش کنیم و نگرفتیم،ولی دوست داریم خونمون رو عوض کنیم منتهی نمیدونیم با این مقدار پول  میشه خونه کمی بزرگتر ودل به خواه تر. تهیه کرد از. یه طرف دارم وسوسه میشم با پس اندازمون چندتا وسیله برا خونه بخرم و کمی طلا،برای خودم بخرم ،نمیدونم چیکار کنم ،

خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه

خودم دلم میخواد خونمون بزرگتر بشه، منتهی باید چندماه صبر کنم تا اون موقع همه اش میزنه به سرم برم وسیله بخرم

وسیله اگه زیاد لازمت نیس نخر، ولی یه بخشی رو بذار واسه طلا

یه سری تغییرات خونم لازم داره مثلا سرویس چوبم کاملا از مد. افتاده 

یه سری تغییرات خونم لازم داره مثلا سرویس چوبم کاملا از مد. افتاده 

عزمزمه زیاد خودتو درگیر مد نکن، اگه زیاد رنگ وروش نرفته حالا بدار باشه، به نظر من خونه رو الویت بذار

توکل من در همه امور به خدای مهربانم هست، خدایا دستمو بگیر.