2777
2789

دیروز جشن عقدم بود رفتم سالن پارس تهران توی هفت تیر مشهد ، برای موهام رفته بودم درست کنم سه برابر ازم پول گرفتن بعد از در سالن دراومدم تو ماشین نشستم موهام یه سمتش ور اومد 😑😑😑

اینقد عصبی شدم که اشکم درومد، تا اومدم خونه تمام موهام باز شد ریسه ای که تو موهام بود هم کج شد شل شد اصلا یه وضع افتضاحی.... 

خودم یه مدل ساده درست کردم تافت زدم خیلی بد شد... 

بهترین روز عمرمو خراب کردن لطفا اصصصصلا به هیچ عنوان این سالن برای کار مو و شنیون و این چیزا نرید چون هم پولتون رفته هم روزتون خراب شده 

بحث با احمق ممنوع 🤚

چرا از تو ماشین باز برنگشتی سالن

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه دیگه پارس تهران تو مشهد چی میشه دیگه😐🍃

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.