2777
2789
عنوان

مشهدیااا این سالن نرید اصصصصلااااا😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 40 پست
کجاست آدرسش ؟ واسه آرایش عروس خوبن؟ 

من فقط ی بار کارشو دیدم ولی چنان به دلم نشست که تا عمر دارم یادم نمیره.اگه عقل داشتم برا عروسی خودم میرفتم. عروس فوق العاده زشت بود ولی اون شب هلو شده بود

تو راسته وکیل آباده ولی یادم نیست وکیل آباد چند بود

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگشتم، سه چهار تا سنجاق زد گفت 100 ت دیگه بده واسه سنجاقا

وای خدا 

حروم خوری اینقدر راحت شده!؟ آخرالزمان شده 

تقصیر امثال شما هم هس اسی. چرا سرو صدا نکردی چارتا بارشون میکردی پولم نمیدادی

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
من فقط ی بار کارشو دیدم ولی چنان به دلم نشست که تا عمر دارم یادم نمیره.اگه عقل داشتم برا عروسی خودم ...

انشاالله میرم کاراشو ببینم واسه عروسی حداقل جای خوب برم، ممنون از معرفیت عزیزم ❤️

بحث با احمق ممنوع 🤚
انشاالله میرم کاراشو ببینم واسه عروسی حداقل جای خوب برم، ممنون از معرفیت عزیزم ❤️

قربونت.سالن تو بلوار فردوسی هم زیاده.راستش من شناختی ازونا ندارم که بهت معرفی کنم.ولی برا عروسیت حتما تحقیق کن

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خدا  حروم خوری اینقدر راحت شده!؟ آخرالزمان شده  تقصیر امثال شما هم هس اسی. چرا سرو ص ...

دیروز خیلی استرس داشتم حالم خراب شد ولی میخوام حضوری برم امروز با مدیریتش دعوا کنم 

بحث با احمق ممنوع 🤚
اشکال نداره عروسک انشاءالله عروسیت برو ی جا خوب جبرانش کن  و مبارکه عزیزم خوشبخترین بشی⁦❤️⁩🌹

فدات بشم خوش قلب من، ممنون از دعای قشنگت ❤️❤️

بحث با احمق ممنوع 🤚
قربونت.سالن تو بلوار فردوسی هم زیاده.راستش من شناختی ازونا ندارم که بهت معرفی کنم.ولی برا عروسیت حتم ...

آخه نمونه کارا رو تو اینستا نگاه میکنی همه عالی بعد حضوری میری گند میزنن بهت، انشاالله همین کارو میکنم با تحقیق انتخاب می‌کنم این بار

بحث با احمق ممنوع 🤚