2777
2789
عنوان

میخوام موهای دخترمو حناکنم کسی تجربه ایی داره آیا؟👧🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 11822 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مقدار بزنم گلم؟

دروغ چرا من همکارم میزاشت رو سرش و رنگش خوب میشد.

ولی اندازه نمیدونم.

یه کار کن یه مقدار درست کن و به انتهای موهاش بزار ، که اگر رنگش خیلی بعد شد حداقل با کوتاه کردن ، مشکل حل بشه 

نه خونمون اپارتمانه هفته ایی یبار میبرمش حموم خداروشکر مشکلی پیش نمیاد

حنا طبعش سرده بخاطر این میگن

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

من یه بار گذاشتم. خوب بود

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
يادم نيس شايد ٣،٤ قاشق قهوه گذاشتم جوشيد با حنا قاطى كردم ولى حواست باشه رنگ ميده به مو

اگه تنها بخوام بزنم به شرابی میزنه ولی باقهوه بنظرم قشنگ تر میشه موهاش تاسرشونه اشه دوقاشق فک کنم کافی باشه ممنون از راهنماییت🌹

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
حنا طبعش سرده بخاطر این میگن

اها،نمیدونستم،من میخوام تاعید پرپشت ترشه

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
من یه بار گذاشتم. خوب بود

موهات پرپشت ترشده؟

اها،نمیدونستم،من میخوام تاعید پرپشت ترشه

با تیغ بزنشونموهاش بهتر میشن ... چند سالشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

عزیزم برا پرپشتی تخم مرغ محلی بذار رو موهایش یکی از آشناهامون میگفت برا بچش گذاشته بعد انقد پر شده مجبور میشده بره داخل موهاشو خالی کنه

اتفاقا خودمم میخوام برا دخترم بذارم آخه اونم موهاش کم پشته

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
باید باآب ولرم خیس کنی اگه میخوای محکم شه ریشه هاش تخم مرغ محلی هم با بابونه بریز توش 

مایع اش باید غلیظ باشه؟

عزیزم میشه نتیجشو بیای اینجا بگی؟؟ 

حتما عکس میفرستم ازموهاش