2777
2789
عنوان

میخوام موهای دخترمو حناکنم کسی تجربه ایی داره آیا؟👧🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 11800 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موهات پرپشت ترشده؟

به موهای دخترم زدم. 

والا موهای دخترم از اول کم پشت بود. 

موهاشو با ماشین زدیم. بعده دوسال حنا گذاشتم. کمی بهتر شد. ولی بازم کم پشته. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
عزیزم برا پرپشتی تخم مرغ محلی بذار رو موهایش یکی از آشناهامون میگفت برا بچش گذاشته بعد انقد پر شده م ...

آخه تو سن رشد هستند باید تقویت بشه موهاشون من خودم عاشق موی بلند هستم خودمم موهام بلنده بعد خومو همسرم موهامون پرپشته حتی پسرمم موهاش پرپشته ولی دخترم موهاش کم پشت شده میخوام تقویت بشه،ممنون ازنظرت حتما امتحان میکنم،خداحفظ کنه گل دخترتو🥰

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
به موهای دخترم زدم.  والا موهای دخترم از اول کم پشت بود.  موهاشو با ماشین زدیم. بعده دوس ...

میگن سریع نباید حنارو بشوری باید ۱۲ساعت روموهاش باشه تااثر کنه شماهمین کارو انجام دادی؟

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
آخه تو سن رشد هستند باید تقویت بشه موهاشون من خودم عاشق موی بلند هستم خودمم موهام بلنده بعد خومو همس ...

آره منم دلم میخواد موهاش پرپشت شه 

ممنون از محبتت همچنین خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه عزیزم😍😍🙏🏻🙏🏻

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
میگن سریع نباید حنارو بشوری باید ۱۲ساعت روموهاش باشه تااثر کنه شماهمین کارو انجام دادی؟

من حنارو شب گذاشتم تا صبح مونده. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
آره منم دلم میخواد موهاش پرپشت شه  ممنون از محبتت همچنین خدا بچه های شما رو هم حفظ کنه عزیزم😍 ...

فداتشم ممنون💓شما حنارو استفاده نکردی؟

من حنارو شب گذاشتم تا صبح مونده. 

یعنی صبح شستی؟

بعد به یکبارعمل نمیکنه چند بار باید استفاده کرد یکی از اشناهای ما هرماه برای دخترش میزد قبل حموم خیلی موهاش خوشگل وپرپشت شده

فداتشم ممنون💓شما حنارو استفاده نکردی؟

نه آخه نمیخوام رنگ بگیره روغن زیتونم یکی دو ساعت قبل حموم براش بزن و ماساژ بده شنیدم خوبه 

ان شالله که نتیجه بده

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
نه آخه نمیخوام رنگ بگیره روغن زیتونم یکی دو ساعت قبل حموم براش بزن و ماساژ بده شنیدم خوبه  ان ...

چشم عزیزم،ممنون از راهنماییت❤

موهاش از نوزادی کم پشت بود از ته هم زدیم وچند بارم کوتاه کردیم فایده ایی نداشت میگن این هندی ها که ا ...

موهای خودت و شوهرت و خانواده هاتون کم پشت نیس؟؟ وقتی ارًی باشه کاریش نمیشه کرد

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪