2777
2789

کسی و دیدین اینکاره باشه درآمدش چقدره ؟

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

کارش اگه خوب باشه و کلی آموزش ببینه درآمد بالایی داره.

اگه از این خاله خانباجی ها باشه خیلی کم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

کارش اگه خوب باشه و کلی آموزش ببینه درآمد بالایی داره.اگه از این خاله خانباجی ها باشه خیلی کم.

شما تجربه دارین ؟؟ یا دیدین چنین افرادی و ؟ 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تجربه دارین ؟؟ یا دیدین چنین افرادی و ؟

تجربه ندارم. ولی دیدم کسایی که آموزش دیدن و خیلی موفق شدن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

تجربه ندارم. ولی دیدم کسایی که آموزش دیدن و خیلی موفق شدن

بعد چندوقت کارشون خوب شد چندماه؟

بعد چندوقت کارشون خوب شد چندماه؟

اوایل ارزون می‌گرفتند تا جا بیفتن.یکیشون بعد از 2 سال یکی دیگه هم بعد از یکسال خیلی مشتری هاشون زیاد شد

اوایل ارزون می‌گرفتند تا جا بیفتن.یکیشون بعد از 2 سال یکی دیگه هم بعد از یکسال خیلی مشتری هاشون زیاد ...

آهان ممنون