2777
2789
عنوان

میخوام موهای دخترمو حناکنم کسی تجربه ایی داره آیا؟👧🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 11831 بازدید | 93 پست
موهای خودت و شوهرت و خانواده هاتون کم پشت نیس؟؟ وقتی ارًی باشه کاریش نمیشه کرد

ارثی

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
عزیزم برا پرپشتی تخم مرغ محلی بذار رو موهایش یکی از آشناهامون میگفت برا بچش گذاشته بعد انقد پر شده م ...

برا ما بزرگسالان هم جواب میده

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرخدابیامرزم برام حنا میذاشت خیلی موهام پرپشته. حنا و سدر و روغن بادام تلخ و زرده تخم مرغ محلی قاتی می‌کرد با کمی قهوه. خیلی خوشرنگ میشد. 

تازه میتونی از دارگیاهی ضفت یا زفت نمیدونم کدومش درسته واسه سر بگیری خیلی رو رشد مو تاثیر داره

بسته به حجم موهاش چند قاشق از پودر حنا رو با چای یا آب جوش مخلوط کن تا یکدست بشه بعد روشو بپوشون بزار تا 12 ساعت بمونه منتها توی ظرف شیشه ای درست کن نه پلاستیکی، از شب قبل درست کن، فرداش بهش یک عدد تخم مرغ، روغن نارگیل یا کرچک یا کنجد اضافه کن خوب موادو مخلوط کن بعد بمال به سرش، کاملا موهاشو با پلاستیک یا کلاه رنگ بپوشون، بعد 4 تا 6 ساعت موهاشو بشوره قبل شستن سرشو زیر شیر آب اول بشوره که حنا از سرش شسته بشه بعد کامل حمام کنه. حنا رو با خیلی چیزها میتونی مخلوط کنی. من خودم با لبو، بابونه شیرازی، پودر دارچین، زعفران، زردچوبه، وسمه هم درست میکنم. سلیقه آیه و بستگی داره چ رنگی بشه. من که کلا عاشق حنام. 

بسته به حجم موهاش چند قاشق از پودر حنا رو با چای یا آب جوش مخلوط کن تا یکدست بشه بعد روشو بپوشون بزا ...

اگر موها بلند تا کمر باشه و البته فقط بخوای ب ریشه موها بزنی ،من شنیدم که خیلی طول میکشه شستن و پاک کردنش از سر.

یکی ک موهاش مثل من تا کمر بود میگفت خودم تنهایی نمیتونم بشورم و نیمساعت حداقل زمان میبره تا با اب بشورم و از سرم پاک بشه،اگرم کامل پاک نشه و بمونه سر خارش میگیره.

شما چیکار میکنید برای شستنش؟

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

اگر موها بلند تا کمر باشه و البته فقط بخوای ب ریشه موها بزنی ،من شنیدم که خیلی طول میکشه شستن و پاک ...

من موهام کوتاهه، برای شما که موهاتون بلنده، یکی باید بهتون کمک کنه. تنهایی سخته. 

موهای خودت و شوهرت و خانواده هاتون کم پشت نیس؟؟ وقتی ارًی باشه کاریش نمیشه کرد

نه موهای هردمون پرپشته حتی پسرمم ازنوزادی پرپشت بود ولی دخترم ننیدونم به کی رفته کم پشته

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
وای ترخدا نزار موهام مشکی پر کلاغی بود گوه رف توش

چقدر قهوه قاطی کردی؟یعنی قهوه تیره شده دوست نداری؟

چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
بسته به حجم موهاش چند قاشق از پودر حنا رو با چای یا آب جوش مخلوط کن تا یکدست بشه بعد روشو بپوشون بزا ...

ممنون ازلطفت عزیز😍🌸بعدش شامپو بزنم یانه

من برا دخترم گزاشتم با اب ولرم قاطی کردم روغن زیتون و قهوه ریختم داخلش رنگش هرکی ک دید کیفت کرد خخخ 

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

وقتی موهاش رو حنا کردی ی پلاستیک فریزر هم بزار روش تا خشک نشه بعد ی روسری ببند.

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اگر موها بلند تا کمر باشه و البته فقط بخوای ب ریشه موها بزنی ،من شنیدم که خیلی طول میکشه شستن و پاک ...

بعدش نمیشه از شامپو استفاده کرد؟