2777
2789

حالم بهم میخوره از همشون

بابای آشغالم دیروز حمله کرد بهم یه جوری دستامو پیچوند و زدم ک امروز مریض شدم بخدا میخوام بمیره فقط خدا لعنتش کنه ایشالااااااااااااااا

دیروز دیگ کار ب پلیس کشید

چه گناهی کردم گیرش افتادم 

لعنت به کسی که بیاد بگه باباته این چه حرفیه 

باباته؟؟؟؟کسی که کاری کرده هر روز آرزوی مرگ کنم هیچیم نیست

هرکی بچه ب دنیا آورد مقدس میشه.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یا وقتی مقدسه ک بهترین رفتارو با اون بچه بدبخت داشته باشه 

خدااااا این چه جهنمیه توش گیر افتادم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم.

یجورایی هم دردیم ولی نه به این شدت.

من که خیلی دلم میخواد زودتر ازدواج کنم برم.بدبختی نمیدونم چرا ازدواجم جور نمیشه سنمم داره میره بالا بدتر دشمن شاد کن شدم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
والا چی بگم. یجورایی هم دردیم ولی نه به این شدت. من که خیلی دلم میخواد زودتر ازدواج کنم برم.بدبختی ...

حالا باز خوبه تو میخوای ازدواج کنی

من این عوضی انقدددد اذیتم کرده نسبت ب همه مردا بدبین شدم میترسم از ازدواج

با کدوم پول؟؟؟؟؟مامانم میخواد طلاق بگیره این عوضی دبه در میاره نمیدونیم چیکار کنیم

دوستی چیزی نداری موقت خونه ش بمونی؟بعدا میتونی کم کم کار کنی پول جمع کنی ی خونه هرچند کوچیک بخری

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
عزیزم اینجا ایرانه از کجا پول بیاره خونه اجاره کنه قیمت هارو دیدی؟؟ 

اره عزیزم ولی چاره چیه؟؟

بمونه خونه ش کتک‌ بخوره؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..