2777
2789
عنوان

حالم از هررررررررچی مرده بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 32 پست
مشکلش چیه الکی میزنتت؟؟؟

بیماره روانیه فقط بلده جلوی مردم خودشو خوب نشون بده

همش کلامی اذیتم میکنه مسخرم میکنه زر میزنه دیروزم حمله کرده بهم همه حام درد میکنه 

هیییچ کسیو نداریم من و مامانم بریم خونش وگرنه یه لحظه تو این خونه جهنمی نمیموندیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماره روانیه فقط بلده جلوی مردم خودشو خوب نشون بده همش کلامی اذیتم میکنه مسخرم میکنه زر میزنه دیرو ...

خوب محلش نده تو که میدونی اینطوری بزار هر چی میخواد بگه جوابشو نده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
بیماره روانیه فقط بلده جلوی مردم خودشو خوب نشون بده همش کلامی اذیتم میکنه مسخرم میکنه زر میزنه دیرو ...

خدا کس بی کسونه

از خدا بخواه دستت رو بگیره و‌نجاتت بده

انشالله تو زندگی خودت خوشبخت میشی خدا همه ب در هارو نمیبنده 

چرا خب چیشد سر چی دعواتون میشه

سر همه چی 

مامان بابامم ک همش در حال کتک کارین 

تو جهنم زندگی میکنم 

دیروز دیگ کار ب پلیس کشید...

نمیدونیم چیکار کنیم دیگ😭😭😔😔😔😔😔😔

خدا کس بی کسونه از خدا بخواه دستت رو بگیره و‌نجاتت بده انشالله تو زندگی خودت خوشبخت میشی خدا همه ب ...

صب تا شب دارم دعا میکنم نمیدونم چرا صدامو نمیشنوه😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭😭

ببین عزیزم یک نصیحت خاهرانه نمیدونم چندسالته ولی سعی کن مستقل بشی از اون خونه در بیا یک جا کار پیدا کن درامد داشته باشی یکم جمع کن  بعد با چند دوست خوب خونه اجاره کن تو کارتم تلاش کن موفق باشی اولش سخته هیچی نداری عذاب میکشی ولی همین ک مستقل بشی ما دخترا بخاطر یک لقمه نون مجبوریم سرو کوفت مردا رو بشنویم اگ دستت تو جیب خودت باشه درامد داشته باشی دیگ نیازی بهشون نداری تازه شغل باعث میشه اعصابتم اروم بشه بهت هدف میده سرکار باشی موقعیت ازدواج بیشتر پیش میاد من الان اینطوریم سختی کشیدم ولی دستم تو جیب خودمه حس خوبی دارم .