2777
2789

به خودتون زمان بدید

از خودتون فرار نکنید

از حس های منفیتون 

از رنج هاتون

فرار نکنید و باهاش رو به رو بشین

تموم میشه روزهای سخت

و از دل تاریکی نور بیرون میآد

یعنی طلاق بگیرند یا چیکار کنن؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفا فقط دلخوشیه، وگرنه خیانت یعنی ضربه ی کاری به صمیمت و عشق

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.
من اعتماد بنفسم داغون شد خدا لعنتش کنه

این هم یک قسمت از پروسه درمان خودتون هست

این که شروع کنید خود واقعیتون رو بشناسید نه این که مقایسه کنید خودتون رو با نفر سوم

و یاد بگیرید که شما آدمی هستید با ویژگی های خودتون 

و باید خودتون رو با همه نقص ها تون دوست داشته باشید

گفتنش راحته، آدم بعد اون اتفاق ب همه بی اعتماد میشه حتی تو بهترین لحظاتش تو اوج خوشی یه لحظه میاد تو ...

عریزم

من بدترین نوع خیانت رو دیدم یک سال اول گیج و منگ بودم

ولی الان خیلی حس بهتری نسبت به خودم دارم

این حرفا فقط دلخوشیه، وگرنه خیانت یعنی ضربه ی کاری به صمیمت و عشق

مکه غیر از اینه؟

ولی اگه قرار باشه بعد خیانت شما همون آدم قبلی  با همون افکار بمونی اشتباهه

باید خودت رو دوباره بسازی