2777
2789
عنوان

کلا زندگیه برای شما هم اینطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 65 پست
دقیقاااا :))) جملتو باید با طلا نوشت 

یه چی دیگم شعارمه.ظالم سالمه 😁 یاباید له شدیا باید گرگ بود،گرگ مودب نه دریده  🤭

❤روبه خدا بسپار. برای حاجت خودتون و من صلوات میفرستید🙃🌼
چرا جدا نمیشی

خیانت برا ۳ سال پیشه الان دخترم ۳ سالشه

اون موقع که به غلط کردن افتاد کلی التماس کرد ببخشمش اما الان چند وقت یه بار یادش میارم میگه خوب کردم اصلا پشیمون نیست انگار خیلیم تو اینستاس پیجای این زنا رو میبینه دیگه از خودم متنفرم نمیدونم این مریضه یا من خیلی بدبختم و تنها؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرصم خوردم مدتی خوب شدم تاکی قرص بخورم من سنی ندارم اماداغونم

منم امشب دوتا قرص خوردم خوابم ببره اما این مغزه من خاموش نمیشه

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
یه چی دیگم شعارمه.ظالم سالمه 😁 یاباید له شدیا باید گرگ بود،گرگ مودب نه دریده  🤭

وااااقعاااا خیلی با حرفات موافقم👌😁

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
چ کنیم عزیزم بدبختیم ما

هعی... اینم شانس ماعه

خیانت برا ۳ سال پیشه الان دخترم ۳ سالشه اون موقع که به غلط کردن افتاد کلی التماس کرد ببخشمش اما الا ...

مریض که اونه هممون یه مشکل بزرگ داریم تو زندگی اما مشکل اصلی بی ظرفیت بودن و ضعیف بودن خودمونم هست

کیه ک عمل کنه.خودمو میگم 🥺

گفتنش آسونه، اما عمل بهش هزاران هزار خوشبختي میاره🥺کاشکی آدم میتونست😭

مشکلت چیه

مغز من یه جوریه که دیگه از یک مشکل اندازه مورچه یه دیو میسازه... و کلا فکر میکنم دو قطبی باشم... باید با مشاور صحبت کنم

مشکل تو چیه؟

مغز من یه جوریه که دیگه از یک مشکل اندازه مورچه یه دیو میسازه... و کلا فکر میکنم دو قطبی باشم... بای ...

منم ازچیزکوچیک کوه میسازم حوصله ندارم هراسونم بهانه میگیرم .من زندگیم مشکلات داره

منم ازچیزکوچیک کوه میسازم حوصله ندارم هراسونم بهانه میگیرم .من زندگیم مشکلات داره

فقط تنها چیزی که میتونم بگم اینه که 

امیدوارم که حال دلت خیلیییییییییییییی خوب بشه، یه روزی بیایی و از خوشحالی نتونی اتفاق خوش حال کنندت رو تعريف کنی، یه روزی که حتی اگه چیز بدی ، مشکل پیش اومده، اون موضوعه که خوشحالت کرده بگی بیخیال اون هست، دنیا مال منه...

فقط برات همچنین روزی آرزو میکنم :)

و سلامتی... و در آخر هم یاری که همیشه پشتته و وفادار توعه