2777
2789
عنوان

کلا زندگیه برای شما هم اینطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 65 پست
دیگه منو داره خسته میکنه غذام هم خ کم شده و بی اشتهام و تهوع دارم داغووونم

دقیقااا من کامل درکت میکنم

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگ ادم ب مرور همه چ برات بی معنی میشه دیگ من بخدا گاهی وقتامیگم خودموبکشم بازمیکم خدایا پدروماد ...

دقیقاااا منم فقط به خاطر پدر و‌مادرم چون من تنها فرزندشونم...

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
اره دیگ ادم ب مرور همه چ برات بی معنی میشه دیگ من بخدا گاهی وقتامیگم خودموبکشم بازمیکم خدایا پدروماد ...

منم گاهی ب مرحله پوچی میرسم و الان شروع کردم قرص میخورم امیدوارم کمکم کنه

نخوندم تاپیکو.کیو میگی شوهرت؟

اره دیگه... در کل آدمای سمی خیلی زیااد دورمن، دیگ دارم میشکنم

اره منم همین حالو دارم اما دلیلش دل شکستمه جوونیم رفت فکر خیانت شوهرم امونمو بریده یه روز خوبم یه روز نابودم امشب خراب بودم خیلی خراب یادم میاد تپش قلب میگیرم دو تا دیگه خراب کاری کردن من دارم نابود میشم خدایا کرمتو شکر

پس اون عفریته الان کجاست چرا رسوا نمیشه؟😔

دقیقاااا منم فقط به خاطر پدر و‌مادرم چون من تنها فرزندشونم...

من ته تغاریم خ حساسن میگم اینا ک خوشحال نکردم حالاخودمم بکشم غصه منو داشته باشن .من تنهایی دیوونم کرده روحیم ضعیف شده حوصله ندارم ب هرچی رو میکنم خرابهه

بدترمن خودتی.فقط باید گرگ بودوگرنه له میشیم 

دقیقاااا :))) جملتو باید با طلا نوشت 

من ته تغاریم خ حساسن میگم اینا ک خوشحال نکردم حالاخودمم بکشم غصه منو داشته باشن .من تنهایی دیوونم کر ...

واقعا، یعنی منم عین خودتم کاملا 

من قرصم خوردم مدتی خوب شدم تاکی قرص بخورم من سنی ندارم اماداغونم

برای منم موقتی ولی وقتی تو یه بحران ميفتم میخورم چندماه اقلا کمتر میکنه استرسم

چیه اخه این زندگی

چرا تموم نمیشه