2777
2789
عنوان

کلا زندگیه برای شما هم اینطوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 65 پست
فقط تنها چیزی که میتونم بگم اینه که  امیدوارم که حال دلت خیلیییییییییییییی خوب بشه، یه روزی بی ...

مرسی عزیزم ایشالا خدا کمک هممون کنه دست همه ی مارو بلند کنه ماهم جوونیم خسته شدیم

مریض که اونه هممون یه مشکل بزرگ داریم تو زندگی اما مشکل اصلی بی ظرفیت بودن و ضعیف بودن خودمونم هست

نمیدونی الان چقد کریه کردم کی جواب دلشکسته منو میده من که این وسط قربانیم دارم تاوان میدم کاش بهم میگفت میخوا برم با یکی دیگه از یکی دیگه خوشم میاد نه دروغ بگه بهم نه سرکارم بزاره نه پشیمون نباشه و بگه خوب کردم اینا اتیشم میزنه روز نیست به کاری که کرده فک نکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونی الان چقد کریه کردم کی جواب دلشکسته منو میده من که این وسط قربانیم دارم تاوان میدم کاش بهم می ...

عزیزمم خودتو ادیت نکن یه اشتباهی بوده کرده با ِِغصه خوردنت که چیزی درست نمیشه باید سعی کنیم تو زندگی قوی باشیم ولی سخته انشالله ک بتونیم و خدا کمکمون کنه

عزیزمم خودتو ادیت نکن یه اشتباهی بوده کرده با ِِغصه خوردنت که چیزی درست نمیشه باید سعی کنیم تو زندگی ...

هرروز برام تازه تر میشه دوس دارم دوباره لغزش کنه خطا کنه اما نمیدونم چجوری به ای سمت بکشونمش کافیه فقط حس کنم یه ثانیه نمیمونم خدا میدونه اگه موندم بخاطر بچه تو شکمم بود

عزیزم 12 به بعد ساعات خطرناکیه، هجوم افکار و احساسات مبهم و غلبه اونا، باعث میشه همچین حالتی برات پی ...

دقیقااا دقیقا من این حرفتو قبول دارم اما منم مثل شما ، عمل نمیکنم که 🙂💔💔💔

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.