2777
2789
عنوان

کسی میدونه هومیوپاتی چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5048 بازدید | 43 پست
من خودم فکر میکنم بر اثر ناراحتی و استرس زیاد اومده سرم این بیماری.چون دخترم دوماهش بود تصادف کردیم ...

اره حتما به همین خاطر بوده ..آخ ..الان تایپیکت رو خوندم خیلی ناراحت شدم..ان شاءالله خدا شفاش میده .نگرانی رو از خودت دور کن ..

دیشب کلی توی سایتا گشتم همشون میگفتن باید نسبت به این بیماری  که داریم بیخیال باشیم .اصلا فکر کنیم نیست ..

من فعلا میخوام برم قرص بره موم رو سفارش بدم بخورم میگن خیلیا خوب شدن ‌..هر چی ایترسمون کمتر باشه و خودمون رو مشغول کنیم بهتره..

منم دوران کنکورم و یه دوره ای خیلی استرس کشیدم ..البته مطمئنم چشم زخمه رفتم پیش یه آیت‌اللهی برام قران باز کرد گفت..

شمام اگه اعتقاد داری حتما حرز امام جواد اصل تهیه کن دست خودت و دخترت ببند

راجع به چشم زخم ائمه خیلی گفتن ..

راستی به دخترت تا حالا تربت امام حسین دادی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره حتما به همین خاطر بوده ..آخ ..الان تایپیکت رو خوندم خیلی ناراحت شدم..ان شاءالله خدا شفاش میده .ن ...

اره عزیزه...اره ی ساله حرز گرفتم خیلی بهم ارامش میده  از موسسه اسم اعظم گرفتم.اره بهش دادم...نمیدونم شاید هم چشم خوردیم چون ی مدت شوهرم تو کارش موفق شد چشم خیلیا روی ما بود بعدش تصادف کردیم بعدش هم مریضی خودم

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  
اره عزیزه...اره ی ساله حرز گرفتم خیلی بهم ارامش میده    از موسسه اسم اعظم گرفتم.اره بهش دا ...

چشم زخم خیلی بده 😔.من به عینه چشم زخم  حسود رو دیدم 

ان شاءالله برطرف میشه . بعد نماز صبح و ظهر و شب  چهار قل  برای چشم زخم میگن خیلی خوبه . ولی من هی یادم میره 

سوره ی ناس  ..توحید ..فلق...کافرون

شوهرمنم این مشکلو داره.  تازگیا خونریزیش بیشتر شده بیست سانت پایینی رودش زخمه ناراحتی و استرس بدترش میکنه 

غذاهای نفاخ و میوه که اصلا نمیتونه بخوره 

اونم یه سال دارو خورد و شیاف استفاده کرد ولی تاثیری نداشت دیگه قطعش کرد   همیشه هم اسهال و عفونت و خونه مدفوعش. تازگیا وزن کم کرده و رنگشم زرد شده اما دکتر نمیره

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
شوهرمنم این مشکلو داره.  تازگیا خونریزیش بیشتر شده بیست سانت پایینی رودش زخمه ناراحتی و استرس ب ...

داروی شیمیایی فقط کورتونه بدنو  ضعیف تر میکنه ..کارش اینه که بدنو ضعیف کنه که گلبول سفیدا نتونن به روده حمله کنن..طب نوین فقط داره باهاش تجارت میکنه.. ..ببرش طب سنتی..

استرس واقعا بدتر میکنه ..من یه مدت شب سنتی بودم دیگه ول کردم بدتر شدم الان ...دوباره میخوام شروع کنم .عزیز راجع به  قرص بره موم تحقیق کن میگن برای کولیت عالیه .من سفارش دادم تو راهه ان شاءالله  که تاثیر داشته باشه

داروی شیمیایی فقط کورتونه بدنو  ضعیف تر میکنه ..کارش اینه که بدنو ضعیف کنه که گلبول سفیدا نتونن ...

عزیزم اگه استفاده کردی و راضی بودی بهم بگو منم بگیرم خیر ببینی  

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم