2777
2789
عنوان

کسی میدونه هومیوپاتی چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5048 بازدید | 43 پست
کولونوسکوپی دو سال پیش دادم.. دارو رو فعلا قطع کردم  اونم طب سنتی بود  مزالازین فقط ۱ ...

نمیدونم والا نخوری یجوری .بخوری هم اینه وضمون.منم خوریزیم میره و میاد ی ماه نیست دو باره میاد..البته باید پرهیز غذایی کنیم ک من البته رعایت نمیکنم  

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا نخوری یجوری .بخوری هم اینه وضمون.منم خوریزیم میره و میاد ی ماه نیست دو باره میاد..البته ...

چند وقته کولیت داری؟ 

من خیلی غذا رو رعایت میکنم .دوساله نه لبنیات میخورم نه گوشت گاو نه مرغ ماشینی نه ماهی..فست فود که کلا تعطیله.غذای طبع سرد هم نمیخورم..

یه مدت واقعا خوب بودم دم طب سنتی گرم ..ولی الان نمیدونم چرا بدتر دارم میشم.

فعلا شروع کردم قرص بره موم میخورم میگن خیلی خوبه

نمیدونم با این وضعیت میشه برای بارداری اقدام کرد یا نه ..میشه بگی سر بارداریت چیکار کردی؟

یعنی من که اسهال میشم رو کاری میکنن که بدتر شم؟😕😅😅

نه، به مقدار کم تجویز میکنن باعث تشدید نمیشه

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿
چند وقته کولیت داری؟  من خیلی غذا رو رعایت میکنم .دوساله نه لبنیات میخورم نه گوشت گاو نه مرغ م ...

منم تقریبا ۵سالی هست .والا چند ماه اول بارداریم خوب بودم یهو از هفته ۲۵خونریزیم برگشت افتضاح بودم .همش خونه خالی گلاب بروت دفع میکردم .البته اون موقع دارو استفاده ننمیکردم یهو بعد از یه ماه نیم قطع شد.اره الان پسرم کنارم خوابه.راستش من رعایت نمیکنم خربزه و عسل رب انار بهم نمیسازه ولی میخورم   

منم تقریبا ۵سالی هست .والا چند ماه اول بارداریم خوب بودم یهو از هفته ۲۵خونریزیم برگشت افتضاح بودم .ه ...

اخ ۵ سااال.من حتی تصورش هم برام سخته که ۵ سال اسهال باشم☹بیشتر صبحا اسهال میشم .به خاطر همین بیرون نمیتونم برم ..

😍😍😍ان شاءالله خدا حفظش کنه 

خواهری غذا رو رعایت کن خوب شی خیلی سخته اینجوری.

البته به نظرم استرس خیلی تاثیر داره .من خیلی استرسی ام .

یه ساله ازدواج کردم میترسم برای اقدام هنوز انجام ندادم میترسم یه وقت بدجور شم یا واسه بچه مشکلی پیش بیاد.نمیدونم چیکار کنم 😫

منو کولو ک دادم روده بزرگم زخم بود .مال شما هم زخمه ؟ خوبه هم درد خودمو پیدا کردم    

منم روده بزرگم زخم بود ..۲۰ سانت رکتوم .البته پارسال عید رفتم کلونوسکوپی ..اون موقع اسهالم خونی نبود .ولی الان خونیه فکر کنم بیشتر زخم شد..

منم خوشحال شدم یکی رو پیدا کردم 😍

ان شاءالله به زودی خوب شی راحت شی ..

منم تقریبا ۵سالی هست .والا چند ماه اول بارداریم خوب بودم یهو از هفته ۲۵خونریزیم برگشت افتضاح بودم .ه ...

من برعکس یه سره عسل میخورم😐.نکنه عسل به منم نمیسازه ..هر وقت درد دارم عسل میخورم بهتر میشم.

به من که رب انار و ماست و ماهی و کلی چیزای دیگه بهم نمیسازه...

منم روده بزرگم زخم بود ..۲۰ سانت رکتوم .البته پارسال عید رفتم کلونوسکوپی ..اون موقع اسهالم خونی نبود ...

ممنونم عزیزم همچنین...راستی شما موقع دفع ننیتونی خودتو نگه داری  چقده بده 

اخ ۵ سااال.من حتی تصورش هم برام سخته که ۵ سال اسهال باشم☹بیشتر صبحا اسهال میشم .به خاطر همین بیرون ن ...

من خودم فکر میکنم بر اثر ناراحتی و استرس زیاد اومده سرم این بیماری.چون دخترم دوماهش بود تصادف کردیم ضربه مغزی شد بعدش هم دنبال دوا دکتریش.حالا ده سالشه هنوز درگیرم .حرف نمیزنه ....