2777
2789
عنوان

کسی میدونه هومیوپاتی چیه ؟

5048 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها ..اگه میدونید لطفا بگید ..

دوساله که کولیت روده دارم  و دچار اسهال خونی میشم ..

اوایل دکتر طب سنتی رفتم و خیلی خوب بود..ولی الان هر کاری میکنم خوب نمیشم  ..رفتم پیش یه آیت‌اللهی بهم گفتن چشم زخم باعث شد مریض شم و داروها روم اثر نداره.الانم هر کاری میکنم یا دارویی میخورم روم انگار اثر نداره ..طب سنتی خیلی روم اثر داشت ولی نمیدونم چی شد یهو همه چی بی اثر شد..☹.دیگه خسته شدم دارو ها رو یه مدته گذاشتم کنار ولی بدتر شدم.

کسی بوده  کولیتش با هومیوپاتی درمان شده باشه؟

راجع بره موم هم اگه اطلاعی دارید بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو شیراز هست یه جورایی طب سنتی هست همون مزاج شناسی و اینا می‌کنه بعد یه عصاره شبیه چند قطره اب بهتون ...

عزیزم شما دکتر یا راحمدی رو میشناسین؟؟

برای شفای دخترم ی صلوات میفرستی ممنونم  
منم همش اسهال خونی دارم..کولو نسکوپی دادی؟باید دارو بخوری اشتباه کردی قطع کردی...مزالازین ۵۰۰میخوردی ...

کولونوسکوپی دو سال پیش دادم..

دارو رو فعلا قطع کردم  اونم طب سنتی بود 

مزالازین فقط ۱۴ روز خوردم بدن درد شدید  گرفتم با درد شکم شدید ..زیرچشمام کبود شد..منی که اول خونریزی نداشتم مزالازین خوردم و انما کردم  دچار اسهال خونی شدم .منو اگه  بکشن هم دیگه سمت طب نوین نمیرم . از نظرشون درمان هم نداره ..فقط با داروهاش دارن تجارت میکنن

درمان بیماری با استفاده از عامل اون بیماریه تا سیستن ایمنی بدن تحریک بشه مثلا برای تب کاری میکنن که تب کنی تا بدن خودش مقابله کنه با بیماری 

طب نوین قبولش نداره کلا

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿