2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو میاین ی لحظه

249 بازدید | 18 پست

سلام میخام برا دخترم کمپوت سیب درست کنم کسی اگه رسپی ازمایش شده داره بده بهم تو اینترنت دستورامتفاوته

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب وشکرویکم گلاب...روش اب بریز...سریع میپزه

باهم بریزم؟؟؟ یاشکر واب و جدا بذارم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه

اب رو بذار روی اجاق براساس ذائقه تون شکر بهش اضافه کن بعد سیبای پوست گرفته شده وتیکه شده رو اضافه کن،یک مقدارم گلاب یاهل حتی یه کوچولو زعفرونم بخاطر خوش رنگیش میتونی بریز،سیب خیلی زود میپزه خیلی زیاد اب نریز  

لطفالایک نکنید،ممنون
من یه بار یادمه سیبو با یه مقدار اب گذاشتم و شکر پخت اخر سر بهش گلاب و اب لیمو و زعفران زدم ولی زیاد ...

ممنون عزیزم دارچینم زدین؟ 

باهم بریزم؟؟؟ یاشکر واب و جدا بذارم

سیب پوست بکن...خوردکن....بچین توماهیتابه...یکم روش شکربریز.....یکم اب....اخرش گلاب....بذاربپزه

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚
من پوست میگیرم خوردمی کنم باشکروآب ودوقاشق آب لیمومیزارم بپزه فقط آبش رومزه کن شکرهم بستگی به خودتون ...

ممنون عزیزم

اب رو بذار روی اجاق براساس ذائقه تون شکر بهش اضافه کن بعد سیبای پوست گرفته شده وتیکه شده رو اضافه کن ...

ممنون عزیزم

مگه کمپوت سیب هم رسپی خاصی داره سیب رو حلقه حلقه کن با آب وشکر بذار بپزه

اره عزیزم توچن جوربود یکی سرکه میخاس

سیب پوست بکن...خوردکن....بچین توماهیتابه...یکم روش شکربریز.....یکم اب....اخرش گلاب....بذاربپزه

ممنون عزیزم

اره عزیزم توچن جوربود یکی سرکه میخاس

نت