2777
2789
عنوان

خانمای کدبانو میاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 18 پست
ن فکر نکنم بستگی به خودتون داره اگه دوس داری میتونی یه مقدار کم بزنی 

ن دیگه میترسم خراب شه😁ممنون وقت گذاشتی

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
اره عزیزم توچن جوربود یکی سرکه میخاس

نه عزیزم سرکه نریزیا کمپوت درمواقع میوه پخته شده است واون مقدار شکر که برای بهتر شدن طعمش استفاده میشه هم کاملا سلیقه ایه ولی اگربرای بچه میخوای به نظرم دارچین اضافه نکن چون بچه ها خودشون طبعشون گرمه وگلاب هم نزن چون میوه پخته خودش ملینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم سرکه نریزیا کمپوت درمواقع میوه پخته شده است واون مقدار شکر که برای بهتر شدن طعمش استفاده می ...

نه نمیزنم دیگه، اره دخترم خیلی دوس داره میگه خودت برام درست کن انشالله فردا درست میکنم

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه