2777
2789
عنوان

آدمای خسیس به نظرتون عجیبن

147 بازدید | 21 پست

نظرتون راجب بهشون چیه

چیکار میکنن که به نظر شما عجیب

مثلا برای من خیلی عجیبه که یه نفر گشنگی بکشه یا لباس خوب نخره درصورتی که داره مگه اونا یادشون رفته قراره بمیرن و موقع مردن پول با خودشون نمیبرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متنفرم از ادمای خسیس

پدر و مادر زنداداشم هر دو کارمند بودن و وضع مالیشون توپ

ولی گدا بودن

تنها بچشون که بشه زنداداشه من رو با کمترین امکانات بزرک کردن .و یه فرد عقده ای تحویل جامعه دادن

الان داره عقده هاشو سر ما خالی می کنه 

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠
متنفرم از ادمای خسیس پدر و مادر زنداداشم هر دو کارمند بودن و وضع مالیشون توپ ولی گدا بودن تنها بچ ...

واقعا این افراد چه فکری میکنن مثلا قراره با این پولا چیکار کنن خوبه فکرکنم کلا به اینکه روزی میمیرن اعتقاد نداره خوب یکی نیست بهشون بگه اخرش که تموم اون مال و اموال مال دخترشونه

به نظر خودشون به هیییچ عنوان خسیس نیستن.بلکه آینده نگر هستند.به قول خودشون  فکر این هستند که در دوران بیماری یا پیری محتاج کسی نشن.دو نفر در نزدیکانم هستند.چقدر هم همدیگه رو قبول دارن،😄😄

به نظر خودشون به هیییچ عنوان خسیس نیستن.بلکه آینده نگر هستند.به قول خودشون  فکر این هستند که در ...

اره خودشونو گول میزنن انگار عجیبه اتفاقا تو پیری بیشتر پول پرست میشن