2777
2789

من دو تومن میخواد بیاد دستم 😁

میخوام یه رینگ طریف بخرم..... 

خو دیگه هرکیو جیبش😐😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۰ تومن و میتونی دوتا النگوی ۶ ۷ گرمی بخری بقیش هم یه طلای کم وزن یااینکه سه تاالنگو ۵ونیم گرمی 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
۲۰ تومن و میتونی دوتا النگوی ۶ ۷ گرمی بخری بقیش هم یه طلای کم وزن یااینکه سه تاالنگو ۵ونیم گرمی  ...

خب اینایی که شما میگی باید بدون اجرت باشه عشقم

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!
دلمو صابون زده بودم بگیرما

زودم کج میشه جال نیس نخر طلا که خش میفته از چشم میفته حالا فکر کن النگو کلا خشی بشه خیلی ضایعس زود ازچشمت میفته

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
۲۰ تومن و میتونی دوتا النگوی ۶ ۷ گرمی بخری بقیش هم یه طلای کم وزن یااینکه سه تاالنگو ۵ونیم گرمی  ...

۱۴ گرم طلا بخره حدود ۲۲ میلیون میشه

مگ اینکه بدون اجرت بگیره

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍