هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...! این تحفه ای که شما میبينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمیشود...! بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، میتوانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...! قوی کسی است که؛ نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند، و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...! هر گاه زندگی را جهنم دیدی، سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛ سوختن را همه بلدند...!👤 دکتر هلاکویی....🌺🌺 پیج وسایل زیبامون......... Esfahankitchen
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزدلم این وسیله رو میبینی تو عکس اسمش تیشه هست اون قسمت که فلش زدم باید یه سوراخ داشته باشه ، از سی نفر تا حالا پرسیدم شما هم نشون همسرت بده شاید تا حالا دیده و میدونه کجا هست
خواهری گلم این وسیله رو میبینی تو عکس اسمش تیشه هست اون قسمت که فلش زدم باید یه سوراخ داشته باشه ، از سی نفر تا حالا پرسیدم شما هم نشون کسایی که میدونی بده شاید تا حالا دیدن و میدونن کجا هست
گلم این وسیله رو میبینی تو عکس اسمش تیشه هست اون قسمت که فلش زدم باید یه سوراخ داشته باشه ، از سی نفر تا حالا پرسیدم شما هم نشون به پدرت بده شاید تا حالا دیده و میدونه کجا هست💞🙏