2777
2789
عنوان

یه آنلاین شاپپپپ

134 بازدید | 32 پست

یه آنلاین شاپ خوشگل و خوب چه ویژگیایی داره بنظرتون.خودتون از چه جور جایی آنلاین میخرید؟

.

.

آنلاین شاپ لباس زدم 

میخوام بدونم

اخه هیچکس نمیاد فالو کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به عنوان کسی که گرافیک خوندم میخوام بگم همه محصولاتت باید یه تم داشته باشن،تم منظورم یه فضای خاصیه که لباس ازش عکاسی شده و زیاد مخاطبو گیج نکنه

نکته دوم_من ترجیح میدم اینجوری گول بخورم که طرف پول پیکو بکشه رو جنس ولی بزنه ارسال رایگان!

یچیز دیگه، میتونی بگی اگه کسیو معرفی کنن و کد بدی به طرفت بگن از طرف فلانی اومدم بالای ۲۰۰ تومن خرید کنن مثلا یه جفت جوراب گوگولی اشانتیون بدی😂😂

منم وسایل منزل میفروشم ممنون میشم از تلپیک حراجی دیدن کنید

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...! این تحفه ای که شما می‌بينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمی‌شود...! بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می‌توانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...! قوی کسی است که؛ نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند، و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...! هر گاه زندگی را جهنم دیدی، سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛ سوختن را همه بلدند...!👤 دکتر هلاکویی....🌺🌺   پیج وسایل زیبامون.........                     Esfahankitchen
به عنوان کسی که گرافیک خوندم میخوام بگم همه محصولاتت باید یه تم داشته باشن،تم منظورم یه فضای خاصیه ک ...

جالب بود ممنون عزیزم

ارسال رایگانو گذاشتم واسه مناسبتا مثلا روز دختر و اینا

عکاسیمم فک کنم قشنگه😬

لایکم کن لایکت کنم limooshiriin اسم پیجمه

عشقم ندارم اینستا

هرگز هرگز هرگز هیچ مردی، هیچ زنی را و هیچ زنی، هیچ مردی را نه عوض کرده و نه درست کرده است...! این تحفه ای که شما می‌بينيد ده بیست درصد بدتر ميشود که بهتر نمی‌شود...! بنابراین اگر با ده بیست درصد خرابتر شدن، می‌توانيد او را بپذیرید، مباركتان باشد، اگه نه برويد دنبال كارتان و رهايش كنيد...! قوی کسی است که؛ نه منتظر میماند کسی خوشبختش کند، و نه اجازه میدهد کسی بدبختش کند...! هر گاه زندگی را جهنم دیدی، سعی کن پخته از آن بیرون آیی؛ سوختن را همه بلدند...!👤 دکتر هلاکویی....🌺🌺   پیج وسایل زیبامون.........                     Esfahankitchen