2777
2789
عنوان

یه آنلاین شاپپپپ

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 32 پست

حتما کاراتو عکاسی کن حتما به یه عکاس بگو از محصولت عکاسی کنه اینجوری زودتر و بهتر رشد میکنی

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم دیدم استارتر بنظرم عکاسیت خوبه ولی چرا لباس ها چروکن ؟؟؟ 

لباس ها رو صاف و صوف کن عکس بگیر که مدلشون قشنگ تر دیده بشه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
رفتم دیدم استارتر بنظرم عکاسیت خوبه ولی چرا لباس ها چروکن ؟؟؟  لباس ها رو صاف و صوف کن عکس بگی ...

کنارشون شلوار گذاشتم 

والا لباسارو صاف کردم و عکس گرفتم بد بود

ولی فک کنم چروکشون یکم زیاده

کنارشون شلوار گذاشتم  والا لباسارو صاف کردم و عکس گرفتم بد بود ولی فک کنم چروکشون یکم زیاده

اره تازه دیدم ولی چروک بودن لباس ها و  ملحفه ی زیر لباس خیلی تو ذوق میزنه .  حتی اگه میتونی اتو کن لباس رو یه کاریش کن از چروکی در بیاد 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

ببین الان داری قیمت متوسط بازار میدی شما اونطور که دیدم

یه پیشنهادی میکنم من مثلا الان با ۵۰ ۶۰ تومنم تیشرت میتونم پیدا کنم خب ولی معمولا کسی که انلاین سفارش میده (مثلا خود من) 

با توجه به پول پیک ترجیح میدم چند تا سفارش بدم 

خب ۱۳۰ الان مانتو ام پیدا میشه شاید باورت نشه ولی من میگم سود و کمتر کن فروشتو بیشتر(یا میتونی با همین قیمت ارسالو رایگان کنی)

یه چلوکبابی بود تو محلمون ۳تومن ارزون تر میداد هر سیخو ولی ملت صف میکشیدن تازه کارم بود😐کار قدیمیارو بد کساد کرده بود

خارج تهران ارسال ندارین؟ بیو زدی تهران

خب اگه داری اونو برش دار

تعریف زیاد از یه چیزیم ادمو یکم مردد میکنه تو خرید چون خانوما یکم محتاطن😂بیو رو یکم آب و تابشو کمتر کن

در آخرررر عکاسیت خیلی خوبهههه فقط سعی کن رنگ لباسارو با فیل تر یکم درخشان تر نشون بدی

ببین الان داری قیمت متوسط بازار میدی شما اونطور که دیدم یه پیشنهادی میکنم من مثلا الان با ۵۰ ۶۰ توم ...

ممنونم

نمیدونم فک کردم بامزس زدم بخر تا تلخ نشده ولی اره این جملرو باید بعدا بزنم که فالوورا بالا میره

ارسال به همه جا داریم

ممنونم نمیدونم فک کردم بامزس زدم بخر تا تلخ نشده ولی اره این جملرو باید بعدا بزنم که فالوورا بالا م ...

اره جمله خیلی با مزه ای بود اون اتفاقا نقطه قوت بیوت بود

بیشتر سعی کن مخاطبو از این بترسونی که نجنبن گرون تر میشه یا تموم میشه چون انسان بیشتر تحت تاثیر هیجانات خرید میکنه