2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خانوادش هم خوب نبوده لاقل یه تعارفی میزدن بهت ،نامزدت هم نگفت بیا باهم بریم؟

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
خب سر خورد هیچ کی نگفت بیا بریم باهامون 

بنظرم بی محلی کردن هم خودش هم خانوادش🙄 البته شاید من حساسم

هر چقدر میگذرد بیشتر یقین پیدا میکنم دیگر هرگز لحظه هایمان مثل آن گذشته ی قشنگمان هفت رنگ نخواهد شد! همه چیز این زندگی تا ابد غرق تاریکی ست!
خب وقتی که باکسی که دوست دختر داره ازدواج مبکنید بعدم باافتخار میگید کاری به گذشتش ندارم فکر الانشم ...

خب کی دوس دختر نداره عزیزم ولی من دوس پسر نداشتم من زیادی حساسم اون ب دوس دختراش کاری نداره 

هر کی. ی گزشه داره 

ببین بنظرم حق داری که از دستش ناراحتی ولی اولا خیلی باهاش بحث نکن که سر هر موضوعی بخاین بحث کنین مردا بیشتر باهاشون سرسنگین باشی و تحویلشون نگیری دیگه دستشون میاد و نتیجه بهتری داره تا تحکمی و دستوری باهاشون حرف بزنی

ببین من ۱۲ سال ازدواج کردم بهت بگم از همین الان که شوهرت دقیقن عینه شوهر منه! به حرف خانوادشه و بچه ننس اینو شاید الان متوجه نشی اما چندسال بعد به حرفم میرسی ...

نه فقط گفت جدی میگی ک‌نرم گفتم اره کاملا جدیم گف باشه نمیرم 

پس چرا رفت😂😂🤦🤦