الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب هم خانواده مارو دعوت نکردن خونه بابامم چ جوری برم وقتی دعوتم نکردن حالا بره نره مهم نیسا ولی رفت ...
عجیبه خب شوهرت و دعوت کردن تو رو هم باید دعوتت میکردن دیگه آخه مگه مرد رو بدون زنش عروسی دعوت میکنن
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
اخه اولش ک عقدم بدش خانواده شوهرم میتونستن ب منم بگن ک نگفتن دوس ندارم جای ک نمیرم اون بره ول ...
واقعا هم درست نیست ما از اول عقد رسم داریم همه جا زن و شوهر با هم دعوت میشن و میرن
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
خب دعوت ک هیچ حداقل اون نمیرفت اینجوری میدونستن ک بدون من نمیخاد جای بره ولی چی بگم اعصاب ندارم اصلا
واقعا کارش درست نبود برگشت باهاش جدی حرف بزن در این مورد