2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم‌.شما خوب شدی؟پیش کدوم دکتر رفتی

سلام من پیش دکتر مریم تمیمی رفتم اره خوب شدم ماه بعدشم باردار شدم بهم گفت عفونتت قارچیه داروی ضد باکتری مصرف میکنی تشدیدش میکنه کوتریموسازول داد با قرص واژینال نیستاتین

سلام دوست عزیز ببخشید شما مشکل عفونتون پیش دکتر تمیمی کاملا خوب شد؟منم مشکل شما رو دارم ولی مرددم می ...

سلام من همیشه فکر میکردم عفونتم قارچیه ولی اگه بو داشته باشه حتما باکتری عه من همه قرص ها حتی داکسی سایکلین رو هم امتحان کردم تنها چیزی که خوب بود ژل مترونیدازول ۴ روز استفاده کردم کامل خوب شدم من چون نمیتونم قرصش رو بخورم ژل رو استفاده کردم قزص میخوردم خشکی واژن میگرفتم واینکه اگه مرتب عفونت میگیری مخصوصا بد نزدیکی همسرت حتما عفونت داره واسه من که اینجوری بود ازمایش اسپرم داد به شدت عفونت داشت اصلا دلیل بچه دار نشدن مون هم همین عفونش بود تحرکش رو اورده بود پایین

سلام من همیشه فکر میکردم عفونتم قارچیه ولی اگه بو داشته باشه حتما باکتری عه من همه قرص ها حتی داکسی ...

سلام عزیزم ممنون از پاسخگوییت. دکتر زنان به من گفت عفونت قارچی .چند دوره هم فیتواژیکس و دوش واژینال مصرف کردم بهتر هم شدم ولی متاسفانه باز شروع می‌شد. سوالم از شما اینه دکتر تمیمی مشکل شما رو حل کرد و درمان شدین؟کلا دکتر خوبی هست ؟آخه شما هم گفته بودین خیلی ساله درگیرین

سلام من همیشه فکر میکردم عفونتم قارچیه ولی اگه بو داشته باشه حتما باکتری عه من همه قرص ها حتی داکسی ...

آخه گفتین دکتر تمیمی گفته عفونت قارچی و خوب شدین؟نه گلم ترشحات من بود نداره. ترشحات سفید آبکی همراه با خارش

سلام عزیزم ممنون از پاسخگوییت. دکتر زنان به من گفت عفونت قارچی .چند دوره هم فیتواژیکس و دوش واژینال ...

تمیمی دکتر خوبیه ولی ویزیت و هزینه هاش خیلی زیاده مثلا واسه معاینه و تشکیل پرونده پول اضافه گرفت بیشتر واسه نازایی کارش واسه عفونت منم تشخیصش خوب بود  مثلا اگه زخم نداشته باشی الکی نمیگه داری که پول فریز ازت بگیره به من گفت زخم نداری عفونت قارچی ساده است درست گفته بود ولی چون من از همسرم میگرفتم مرتب برمیگشت اگه عفوتت ماندگاره یا زخم داری یا شوهرت عفونت داره به نظرم پمادی که مخلوط مخلوط کلیندامایسین و کلوترمازول رو امتحان کن بری داروخانه اسم های مختلفی داره بهت میده هم واسه باکتریه هم قارچ اگرم مطمئنی قارچه همزمان قرص فلوکونازول ۱۵۰ سه روزی یکی کلا سه دونه بخور 

تمیمی دکتر خوبیه ولی ویزیت و هزینه هاش خیلی زیاده مثلا واسه معاینه و تشکیل پرونده پول اضافه گرفت بیش ...

سلام عزیزم. مطمئن هستم قارچیه دکتر گفت فلوکونازول خوردم ولی متاسفانه خوب نشدم