2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دکتر گفت ندارم

قارچ اینجوری نیست که ریشه نشه که قرص واژینالی بود نیستاتین ضد قارچه ولی بعضی برندهاش دیر اب میشن واسه من خیلی بود یه دونه بزار اگه اب شد بیرون اومد بعدی رو هم بزار و اینکه حتما به شوهرتم دارو بده قرص فلوکونازول ۱۵۰ رو همون ۳ تا یکی به شوهرتم بده این واسه قارچه.  قرص سیپروفلاکسین هر ۱۲ ساعت یه دونه قرص مترونیدازول اگه ۲۵۰ هر ۸ ساعت اگه 500 هر ۱۲ ساعت یه هفته بده بخوره هر عفونتی داشته باشه خوب میشه خودتم بشین تو اب سرکه طبیعی تو یه وان یه نصف لیوان بریز سرکه سیب طبیعی واسه من که خیلی خوب بود دکتر بهم گفت یه روز بشین یه روز نشین اینم بهت بگم اگه دو اقدامی به شدت سرکه رحم رو سرد میکنه حواست باشه ببین بهتر میشی یا نه اگه مرتب برمیگرده حتما شوهرت داره خودتم ژل مترونیدازول ۴ روز استغاده کن بعد چند روز قرص کلوتریمازول ۱۰۰ بزار احتمال میدم خوب بشی بااینا واسه من که جواب داد

قارچ اینجوری نیست که ریشه نشه که قرص واژینالی بود نیستاتین ضد قارچه ولی بعضی برندهاش دیر اب میشن واس ...

شما پیش دکتر تمیمی خوب شدی؟آخه من توی دوران شیردهی هستم هر دارویی نمیتونم بخورم برای همین گفتم دکتر برم که برای بچم ضرر نداشته باشه😔

شما پیش دکتر تمیمی خوب شدی؟آخه من توی دوران شیردهی هستم هر دارویی نمیتونم بخورم برای همین گفتم دکتر ...

من ماه بعدش باردار شدم تو بارداری دیگه عفونت نگرفتم دلیلشم همسرم بود که مرتب بهم منتقل میکرد فقط تشخیصش خوب بود که نوع عفونتم چیه من ازیترو میخوردم عفونتم رو بدتر میکرد دیگه داروهارو خودم گرفتم کار خاصی واسم نکرد قرق کلوتریمازول ۱۰۰ واژینال تو شیردهی و بارداری بی ضرره استفاده کن بالا  گفتم چه داروهایی استفاده کردم دکتر تمیمی ویزیت و معاینه اش خیلی زیاده حتی واسه تشکیل پرونده و معاینه هم پول میگیره واسه ناباروری کارش خوبه