2777
2789

سلام ۹ سال اعتیاد داشتم توی زندگیم بشدت تحت فشاربود تاپارسال با کانال رقیه شرعی ویژه خواهران آشنا شدم تصمیم گرفتم ازته دل توبه کنم  نمازم بخونم و روزانه  استغفار صلوات صبح تا شب تمام وقت تکرار کردم سوره بقره فاتحه تلاوت کردم تا دی ماه پارسال زندگیم کلا تغییر کرد الله بهم یه کاسبی پررونق نصیبم کرد ب اکثر ارزوهام رسیدم رزقم بابرکت شد ارامشی نصیبم کرد ک هیچوقت همچین ارامشی نداشتم من روزانه ذکر حضرت یونس و استغفرالله لاحول ولاقوة الا بالله صلوات تکرار میکنم و سوره های بقره و فاتحه رو میخوندم خودم اگر میخواهید ب ارزوهاتون برسید ازته دل توبه کنید نمازتون هيچوقت قضانکنید و همیشه استغفار بخونید اونوقت تاثیرش توزندگیتون میبیند این تجربه من هست

شوهر من توی دوران نامزدیم شغلش تهران بود و همش می‌رفت و میومد بعد از عروسی دیگه نرفت گفت میمونم شهر خودمون اینجا یه کاری انجام میدم یک سال اول سه تا کار عوض کرد نه حقوق خوبی داشتن نه دائمی بودن که دیگ خیالمون راحت باشه نصف شب خیلی خیلی دعا کردم

شوهرم توی شهر خودمون یه کار خوب و دائمی گیرش بیاد یه چیز محالی بود چون شهر ما اصلا کار دائمی نبود مگر اینکه خودت یه کاری راه مینداخت تمام وقت ذکر استغفرالله و صلوات تکرار کردم تا اینکه خیلی اتفاقی یکی از فامیل هامون یه کاری معرفی کرد گفت یه شرکت دولتی زدن خیلی خوبه و یکم تعریف کرد به شوهرم گفتم برو ببین استخدام میکنن شوهرم رفت شمارشو گرفته بودن گفتن زنگ می‌زنیم  تا اینکه یکی دو هفته گذشته بود گفتن بیا از اون روز شش سال میگذره و شوهرم اونجا مشغول به کار شده خداروشکر همون‌جوری که خواستم هم کارش خوبه هم دائمی هم حقوقش خوبه چیزی که واسه من محال بود توی منطقه ما خداروشکر ما هم خونه خریدیم هم ماشین دوم هم طلا پس انداز کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ازمون استخدامی یه ارگانی قبول شدم، اما سر یه سوءتفاهمی برای پرونده ام مشکل ایجاد کردن و اجازه استخدام بهم نمیدادن. بیگناه داشتم همه چی رو از دست میدادم. به هر دری میزدم بدتر میشد، پرونده ام رو کلا کنار گذاشته بودن و بررسی نمیکردن.

خیلی ناامید شده بودم تا اینکه یه روز به دوستم گفتم نمیدونم چکار کنم ماجرا به دوستم گفتم  دوستم بهم گفت استغفار زیاد تکرار کنم منم شروع کردم به گفتن استغفار صبح تا شب تمام وقت ذکر استغفرالله تکرار کردم

خیلی حالم بهتر شد و آرامش داشتم بعد از چند روز پرونده ام به جریان افتاد و مشکلم برطرف شد و استخدام شدم

می خواستم با پسر ازدواج کنم . خانواده ام مخالف ازدواج بود اما من می‌خواستم زیاد دعا کردم سوره بقره را می‌خوندم و استغفار تمام وقت تکرار کردم . بعد از چند ماه خانواده ام راضی شده و با پسر ازدواج کردم خیلی خوشبختم

سلام دوستان 

مدت طولانی استغفار شروع کردم تمام وقت استغفار تکرار میکنم و نصف شب دعا میکنم نماز سر وقت ادا میکنم همیشه دعا میکردم با کسی ازدواج کنم با یه فرد خوب مهربون ک قدرمو بدونه و دستش ب دهنش برسه و خانوادشم خوب باشن ۴ ماه پیش ازدواج کردم با یه مرد خوب مهربون ک دوسم داره دنیا رو ب پام میریزه از همه لحاظ بهم محبت میکنه پولداره خانواده خوبی داره مخصوصا مادر شوهر و پدر شوهر خوبی دارم خونه ماشین و کار هم داره و الان ۴ ماهه ازدواج کردم و دوس دارم بچه دار شم و میخوام ان شاءالله نتیجه بگیرم 

من نماز شب و استغفار رو انجام میدهم

در حین کارهای خونه استغفار میگم تمام وقت ذکر استغفار تکرار میکنم مهم اینه که دائم ذکر رو لبت باشه من سر نماز شب خیلی گریه میکردم خیلی با خدا حرف میزدم یه جورایی امیدوار بودم ب زودی جوابمو میده و داد

خیلی دوست داشتم شوهرم پولدار شود و خونه و ماشین داشته باشه نصف شب خیلی خیلی دعا کردم و صبح تا شب تمام وقت ذکر استغفرالله و صلوات تکرار میکنم خدا را شکر شوهرم پولدار شده ۳ تا خونه داره کار و ماشینم داره دعا نصف شب خیلی خوبه زود جواب میگیرید به اذن الله 

سلام علیکم و رحمة اللّه و برکاته 

مال حرام استفاده میکردم زندگیم اصلا برکت نداشت همیشه دچار مشکلات بودم به لطف الله یکی از کلیپ ها سبب شد توبه کنم بعد از اینکه توبه کردم الله درهای رحمتش به روم باز کرده و زندگیم پر از خیر برکت شده بچه هام خیلی وفادار هر چی بهشون میگم حرفم گوش میده بهم خدمت میکند الله دعاهام قبول می‌کند از مال حرام دوری کنید الله خیر برکت وارد زندگیتون میکند

مشکلات مالی داشتم صبح تا شب تمام وقت ذکر استغفرالله تکرار کردم مشکلاتمون حل شد. و حتی چندین برابر ضررهایی که تویه این چند سال داشتیم.پولی رسید دستمون،واقعاً ، که عجیب بود هیچی نداشتیم ... به لطف خدا، خیلی یک دفعه ،همه چیز درست شدخونه ،زمین ،پول خیلی زیاد..و واقعا ..که دعا و نزدیک شدن به خدا عجیب ،گره هارو باز میکنه...الان هر ثانیه و هر لحظه دارم به خدا فکر میکنم که چطور ایم مشکل رو حل