اهنگ های گوشیم تکراری شده اسم چند تااهنگ بگین دان کنم ممنون😉😻
چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
قشنگ باشه آره مثل اهنگ شایع پرو قرنیه مشکی وتوسبک اینا یا یاس که رپ هاشون معنی داره
چشماتو ببند تا بگم که چقد🙈🍷میخوامت بدجور عشق دلم💘🤗چشم من همش میپادت🪐😉مثل تو اصلا کی داره؟خوشگلی ازت میباره🌙😻همون شبی که بهت خورد چشم🎇🤙شونمون خورد بهم ما زدیم زل بهم👫🫀یکم پیشت شدش هول دلم🥺🥂دیدم باید حسمو من بهت لو بدم📱🙃بلاخره کارتو کردی اگه نتونم ازت دل بکنم چی؟تو دلمه واست حرفای قشنگی💌🥰هی دلم میخواد تو رو دست خودم نی♥️😍💋#مجید_رضوی🎧#بالاخره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قشنگ باشه آره مثل اهنگ شایع پرو قرنیه مشکی وتوسبک اینا یا یاس که رپ هاشون معنی داره
قاضی منو دوست داشت هیچکس..درمورد مشکلات زنان و خشونتی که علیه شون هست خونده شده و خط داستانی داره...لمس و ساز از بهرام که فلسفی و فوقالعادست و آزاد و رها از مهراد هیدن(همونی که پرو قرنیه مشکی رو خونده😁😂)
قاضی منو دوست داشت هیچکس..درمورد مشکلات زنان و خشونتی که علیه شون هست خونده شده و خط داستانی داره... ...
مرسی گل💗